Blog

15-10-2018 17:28

Een dag uit het leven van een brakke Quenouiller...

Het is zondagochtend 14 oktober, kwart over 9 's morgens. Andrea tikt op m'n schouder "wakker worden, over een kwartier gaan we met immens lawaai de sjaarzen wakker maken!!!", met een blik alsof dit het leukste is wat haar in weken zal overkomen. Versuft ga ik rechtop zitten. Poah, die cantus gisteravond heeft me niet echt goed gedaan. Voor welke ouderejaars is het nou nog goed om bekers bier te adten?

Waar is mijn AEGEE-dopper met water???

Okee, gauw me zo blauw mogelijk aankleden. Lea doet de deur van de slaapzaal naar buiten open. Wat een licht, zeg. Had die zon niet nog even een paar uur kunnen wachten met opkomen? Wanneer Lara me ziet, lacht ze me meteen uit. "Je bent echt een hoopje ellende", zegt ze. Bedankt schat, die oppepper had ik echt even nodig.

Nou, op naar de verblijfplaats van de sjaarzen. Met één of ander vrouwelijk nummer stormen we lomp de kamer van de sjaarzen binnen. Het ruikt er vreselijk muf. We besluiten met z’n vijven weer naar buiten te gaan en het speelveld op te zetten. We verwachten dat de eerste sjaarzen over 10 minuten wel naar buiten zullen komen.

Na wat slokjes water en een beetje zonneschijn begin ik er al iets meer zin in te krijgen, net als sommige andere sjaarzen die net buiten zijn. Anderen hebben zich verstopt of zijn net als ik alleen fysiek bij de activiteit aanwezig. In het speelveld liggen vier kleedjes met allemaal objeQten erop, zoals WC-eend, proseQQo, dassen, Qondooms, etc. Elk team heeft één van elk object, en wanneer ze hetzelfde objeQt van de andere teams stelen, hebben ze kwartet en elk kwartet mag ingeruild worden voor een beetje ontbijt. Door te rennen en te stelen verdienen ze dus hun ontbijt bij elkaar. Een beetje Qrimineel is het wel, maar deze keer keuren we het goed.

De aQtiviteit gaat als een waas aan me voorbij. Ik weet nog dat Rosa als een soort politieagent naar sjaarzen die stilstonden of stillagen of stilzaten toe is gegaan om hen te vertellen dat ze moesten bewegen, omdat ze anders een aantal push-ups moesten doen. Ik was vooral semi-gelukkig met mijn water. En stiekem vond ik het toch wel prettig om sjaarzen voorbij te zien huppelen en zelf als een zoutzak stil te kunnen staan. 

Ik hoop dat de sjaarzen het leuk vonden :)

Liefs,

Eveline

12-10-2018 17:20

Quenouille bedacht om op 10 oktober 2018 eens iets nieuws te proberen, Hazen. Hieronder een klein verslag over hoe deze avond eruit zag.

20:30 De hele Qlup verzamelt op de oude markt bij de Pakkerij. Iedereen heeft iets gekkigs blauwigs aan. Er zijn wijven met een (gedeelte van) een stewardessen pakje, er zijn blauwe Hawaï kettingen en rokjes en eentje die ter plekke nog een blauwe dirndl met boa aan en om doet.

20:45 Na de uitleg van het spel schiet het eerste wijf er met de pot en dirndl vandoor. Om gelijk maar goed te beginnen rent de hele drukke massa al gillend en lachend naar de Shooters voor een random shotje. Er worden 11 verschillende shotjes op de bar gezet en binnen no time zijn ze weg waarna de volgende persoon doorrent naar de San Remo.

21:00 Als iedereen gierend en hijgend de San Remo binnen komt, blijkt er met heel veel disputen rekening gehouden te zijn, maar staat er niets klaar voor Quenouille. Helaas, maar dit wordt opgelost door een random tafeltje te pakken en daar de volgende ronde klaar te zetten. De eerste alcohol afhakers melden zich ook in deze ronde. Een van de ter plekke bedachte regels zorgt er voor dat deze personen een liedje en dansje moeten doen om dat bier te ontwijken.

21:28 Dus, de volgende persoon (natuurlijk Tineke) rent er na het drinken van haar Ice Tea vandoor om dat dansje en liedje mogelijk te maken.

21:29 De groep lijkt even verdwaald, Tineke kan de WigWam niet vinden. Maar uiteindelijk leidt Marlijn de hele groep weer de juiste kant op.

21:30 De groep komt aan in de WigWam. Hier worden een half uur lang liedjes gezongen. Stupid, K3 en nog wat andere klassiekers. De alcohollozen verdienen hun alcoholloze drankjes voor de volgende ronde. Deze volgende ronde brengt de groep naar een bekende plek.

22:00 Om dit tijdstip, precies op het moment dat de voorste van de groep heel hard op de deur wil bonken, gaat de deur van ons aller Asterion open. Lara en de rest van haar SB laten de steeds drukkere en dronkere groep Qsters de Qroeg in. Hier wordt door de groep een set goedkopere drankjes genuttigd. Maar al snel wordt er geconcludeerd dat op deze manier hazen wel een beetje saai is, want de pot wordt niet gebruikt. Daarom wordt er besloten door de groep om naast het vinden van een nieuwe café ook iemand extra mee te nemen en in stijl aan te kleden.

22:30 Dit keer rent de hele groep, en de toevoeging aangekleed in stijl, naar een zeer bekende plek. Namelijk de Friends. Hier worden de flessen wijn gekocht. Maar wat de groep vooral opvalt is dat hier nog veel meer dronken mensen zijn dan alleen Quenouille. De groep komt er al snel achter waarom. Tussen de dirndls en de alpenhoedjes realiseren ze zich dat het de dronken mensen van het oktoberfeest op de UT zijn. Ze blijven even plakken, mengen rosé met witte wijn en rennen daarna als een malle door naar de volgende kroeg.

23:00 In de België blijkt dat de groep voor het eerst een deel van de groep kwijt is. Maar schijnbaar is de groep ook heel erg voorspelbaar en zijn ze snel weer Qompleet.

23:30 Het laatste beetje uit de pot wordt opgemaakt aan een niet zo heftig alcoholisch drankje wat geen bier is. Tenminste dat geeft de groep mee aan de ober bij Molly Malone. En dat werkt, er komen glazen Margners cider op tafel te staan. Er wordt nog een laatste selfie gemaakt en met een lege pot heeft rennen naar de volgende kroeg toch geen nut.

01:00 Omdat de pot dus leeg is, wandelt de groep naar de Snekkies/Jinos voor de laatste ronde. Er worden frietjes en burgers besteld en gegeten en de volgende stap wordt bedacht.

Tot slot wandelt de hele groep door naar het Bölke om de avond af te sluiten. Helaas dus wel met een lege pot…

Liefs van Andrea

05-10-2018 17:09

Jaarlijks aan het begin van het collegejaar is het bij AEGEE HAIP tijd! Elke dispuut draagt daar iets aan bij en wij als Quenouille natuurlijk ook. Dit jaar vonden we het weer tijd om een gouden oude uit de kast te halen en organiseerden we een heuse Qorporale avond.
En hoe ziet zo een avond er dan uit? Nou…

Natuurlijk zijn mensen aanwezig in een toepasselijk outfit: bij voorkeur nette schoentjes met als vrouw een flinke hak. Gladde haartjes, en als man met zichtbare krullen rondlopen is een tikkeltje dubieus. Als we full studentiQoos gaan is een Quenouille-stijl das ook niet helemaal toepasselijk dus een ChoQer is gewenst. Daarnaast is een studentenkamer over het algemeen niet de meest opgeruimde ruimte, lege pizzadozen, lege bierflesjes, kroonkurken, oude tijdschriften, een gebruikt(?) condoom, je vindt het overal.

Maar het draaide natuurlijk om de nieuwe Qennis die de wij aan de sjaars mee wilden geven. Zo werd er geleerd over panda- en tijgerpunten, de studeer geschiedenis van onze politieke kopstukken, toepasselijke liedjes, er werd geoefend met een condoom en met das strikken. Om het allemaal een beetje spannend te maken werd er een wedstrijd elementje aan toegevoegd en werden de leden in de Qroeg verdeeld in twee teams. Eén van de twee teams had een duidelijk voorsprong voor de aanvang van de laatste ronde. Om alles een beetje spannend te houden waren er met de laatste vragen vijf punten per vraag te verdienen en stond het in één keer gelijk. De uiteindelijke winnaar werd bepaald met behulp van een das strik wedstrijd en verdiende een heerlijke pitcher bier. Maar Quenouille zou Quenouille niet zijn als die pitcher bier niet compleet blauw was, wat een paar blauwgebeQte winnaars veroorzaakte.

Top avond!  

Liefs van Andrea

22-06-2018 14:29

Afgelopen weekend was het weer zo ver: VJWQ! We begonnen het weekend met een enorme brunch met veel te veel (en veel te lekker) eten. Poffertjes, lekkere broodjes met brie en een gezond groentesoepje. Mjammm! Als echte bikkels vertrokken we daarna op de fiets (of met de auto) richting het Rutbeek voor onze avontuurlijke Expeditie Robinson activiteit. Veel Quenouillers zijn groot fan van deze tv-show.

Anders dan we hadden verwacht, begon de uitdaging al op de fiets. We zijn totaal verdwaald en hebben een hele tijd door Enschede gefietst, op zoek naar Rutbeek. Tot we eindelijk (met onze enorme zweetruggen en fietsbillen van bijna 5 kwartier fietsen) de bekende “Welkom”-borden zagen en even konden bijkomen van deze uitdagende warming-up. Teun stond al ons op te wachten en leidde ons naar de eerste beproeving: paintballen in een een-op-een strijd. De groep werd opgesplitst in Team Tineke en Team Laura en de strijd was meteen aan. Hoe eerlijk die verdeling was, daar is men het nog steeds niet over eens. Team Tineke was ook wel Team Scouting (of ervaringsdeskundigen) en Team Laura was ook wel Team Niet-Scouting (of gebrek-aan-ervaring-deskundigen).

Het was met paintballen wel even spannend tussen Team Scouting en Team Niet-Scouting. Aan beide kanten waren er winnaars en verliezers. Marlijn was in ieder geval de grote verliezer met een enorme klodder verf op haar masker (Lea kan goed mikken). Hierna kwam echter al snel het tweede grote duel. Teun legde ons kort uit wat we precies moeten doen en het bleek om een soort “race-met-water-en-dan-mag-je-goudklompjes-zoeken”-opdracht te zijn. Team Niet-Scouting was lang aan top dankzij een goede water-inschenk-methode van Lea en Yasmilla (Watzlawek, 2018), maar helaas werden ze bij het goudklompjes zoeken toch weer ingehaald door Team Scouting (dit was ook door een beetje hulp van Teun).

Ten slotte was er de laatste uitdaging: de welbekende vuurproef. Ondanks dat Team Scouting al 4000 keer zo’n vuur heeft aangemaakt in hun scouting-carrière, was dit nog steeds een spannende race. Een voor een gingen de vuurtjes aan en uit. Uiteraard heeft ook hier Team Scouting uiteindelijk gewonnen.

Na een geweldige groepsfoto en filmpje (check de Q-Instagram!) ging de helft lekker zwemmen in Rutbeek en de andere helft naar huis om te douchen. We ontmoetten elkaar later die avond bij De Pannenkoek in het centrum waar we een lekkere pannenkoekenproeverij hebben gehad. Later, bij Andrea thuis, hebben we nog wat spelletjes gespeeld voordat de pyjamaparty begon. Yes!

Zondagochtend hebben we maar weer gegeten (want dat hadden we nog niet genoeg gedaan het weekend) en daarna zijn we op pad gegaan voor de Geocoach activiteit bij het Abraham Ledeboer. Ik zal niet te veel verklappen, maar na een paar omwegen zijn we zeker beland bij de schat en dat was erg gaaf! Een aanrader voor wie het nog nooit heeft gedaan :)

Na de Geocoach en picknick (ja, we gingen weer eten), was het weekend voorbij. Wat was het gaaf! Bedankt voor de organisatie, Lara en Fleur!

Qussies van Duimpje

30-05-2018 19:54

Door het jaar heen worden er aardig wat festivals en feesten of andere soortige evenementen georganiseerd op de campus. Helemaal in de maanden maart, april en mei blijven de tenten lang staan. Van de Bedrijvendagen naar de Batafeesten, naar koningsdag, naar bevrijdingsdag. Op deze evenementen waren dit jaar geen specifieke Quenouillers aanwezig maar dit veranderde op 10 mei.

Op 10 mei, Hemelvaartsdag, werd Green Vibrations georganiseerd. Dit relatief kleine festival heeft een band stage en drie andere stages waar muziek gedraaid wordt. Het groepje Quenouillers aanwezig begon redelijk vroeg bij de bandstage om de eerste band, ook gecheckt op het stukafest (lees maar even verder naar beneden als je daar meer over wilt weten), nog een keertje te zien. Tussen de bandjes door was het vooral genieten van de 330mL bier, de aerial silk, de travestieten (met soms hele goede make-up en soms hele slechte make-up) en het niet zo hele mooie weer.

Om het later nog slechtere weer te ontwijken hebben werd er een korte etensbreak gehouden en daarna weer terug gegaan om er achter te komen dat het ook bij de niet bandjes podia heel erg leuk was! Misschien omdat je nog een deel van de vereniging tegen komt, misschien omdat de DJ hele goede muziek draait, misschien omdat de wijn (en oké het blijft Quenouille dus ook de radler) gewoon heel erg lekker was of misschien omdat er heel veel muntjes op de grond werden gevonden….

Met een klein schuldgevoel werd de avond afgesloten met een portie Churro’s voor iedereen. Om het schuldgevoel een klein beetje te verminderen hebben we de overige muntjes ook maar weer uitgedeeld waardoor de Churro’s tent nog meer winst draaide.

We maken dan misschien wel een klein beetje misbruik van slordigheid van andere mensen, maar geven wel terug aan de mensheid! Of in ieder geval dat willen we zelf geloven.

Liefs!

Bocelli

 

Even een momentje of fame, het festival likete de instragamfoto!!!

30-05-2018 19:50

14 februari 2018 werden we als Quenouille flink verrast tijdens een borrel. Natuurlijk hadden we er wel over nagedacht dat het Valentijnsdag was maar je moet nooit te hoge verwachtingen hebben van een commercieel uitgebuite dag. Toch werden we, tot onze grote niet verwachting, verrast door Incognito. Ze kamen langs met een kaartje inclusief blauw kusmondje en vroegen ons op date! Nou hoeft Quenouille daar niet lang over na te denken. Het gebeurt niet elke dag dat we mee uit worden gevraagd.

2 Mei was het zover. We deden mee met een pubQuiz. We verdeelden ons over vier teams en streden als een malle om een prijs. Nu bleek al vrij snel dat we niet op het juiste niveau een pubQuiz aan het doen waren om daadwerkelijk een prijs te winnen. Waar het gemiddelde team het antwoord op de gemiddelde vraag wel wist op te schrijven kwam het gemiddelde Incognito/Quenouille team op gemiddeld 2 of 3 juiste antwoorden per ronde. We kwamen dus al snel tot de conclusie dat het winnen er niet in zat voor één van de vier teams. Maar gelukkig was dat weg te eten met een berg snacks!

Naast dat we ons verlies weg aten met snacks bleek er ook nog een andere reden te zijn om te blijven strijden. Het geval wou dat er ook interne competitie was georganiseerd! En de winnaar van deze interne competitie kreeg niet zomaar iets, nee een hele doos tompouces met een QuenouilleIncognito foto erop!

Uiteindelijk eindigde er één van de teams in de top 10, de rest eindigde daarbuiten. Dit team kon dan ook heel erg genieten van de lauw warm opgewarmde tompouces. En na nog een heel verhaal op een bank met speeches van veel mensen was het tijd om door te gaan met ons leven.

Het verdriet over de relatief lage plaatsen werd na de pubQuiz weggedronken en -gedanst in natuurlijk de Friends. En nu, een paar weekjes later kunnen we er gelukkig allemaal met een redelijk gemiddeld gelukkig gevoel op terug kijken.

Heel erg bedankt voor de ontzettend leuke date, Incognito! En heel erg bedankt dat jullie ons mee uit gevraagd hebben en we kijken uit naar de volgende date. Maar misschien volgende keer een activiteit doen waar we redelijk gemiddeld zijn?

Liefs!

Bocelli

 

De foto laat het speechesmoment na de Quiz zien.

 

20-05-2018 15:32

Een paar weken geleden was de fantastische Quenouille papadag! Andrea en ik hadden de taak op ons genomen, mede omdat mijn vader heel graag een papadag wilde hebben. Toen ik 5 maanden bij Quenouille zat was er namelijk een mamadag en mijn vader vond het super jammer dat het geen papadag was.

De dag begon om 12:00 in de mooiste kroeg van Enschede: Asterion. We hebben geluncht met heerlijke broodjes, fruit en lekkere drankjes. Na de lunch hebben we Quenouillers aan de papa’s voorgesteld en de papa’s aan de Quenouillers voorgesteld door middel van een beroemd spelletje binnen Quenouille: Ranking the Q’s. Ik vertelde een stelling en de papa’s moesten vervolgens hun dochter op de juiste plek zetten. Het was leuk om de vaders zo hard na te zien denken :)

Om 15:00 was het tijd voor een Koldertocht. Dan komt er een actrice je de binnenstad laten zien. Stagiaire Harriëtte heeft het heel erg leuk gedaan en we hebben allemaal nieuwtjes geleerd over de stad de niemand van Q nog kende. En we hebben een hele leuke foto gemaakt:

Na de hilarische koldertocht hebben we geprobeerd om een kroegavond te simuleren in Asterion. Er werd gezellig om de Asterion tafels gehangen, 30 seconds en zelfs beerpong gespeeld. Helaas heeft Q wel van de papa’s verloren (oeps). Het feest was voorbij toen aanwezigen op het podium gingen zitten (haha nee hoor, grapje).

Gelukkig zaten we nog niet vol van de hapjes, want er stond nog een drie-gangendiner voor de boeg. Het was erg lekker en leuk om nu in een rustige sfeer met de mensen aan tafel te kunnen praten. Mijn vader vond het een gezellige dag en wil alle aanwezigen bedanken!

Qussies,

Eveline

 

13-02-2018 23:06

Dit jaar zijn we weer met een paar Quenouillers naar StukaFest gegaan. De avond begon met een daghap bij de Ons. Wat leuk was is dat er tijdens het eigen opgetreden werd door 'Geld Wolven' en daar hadden wij ons niet voor ingeschreven, dus het was leuk om vier verschillende acts te kunnen zien die avond! Hoewel het eten wel erg lekker was hadden we toch allemaal nog een beetje honger na het avond eten dus zijn we nog even langs de AH gegaan om wat snacks te halen. 

Alleen als we samen mogen

Na dat we nog wat extra snacks hadden gehaald zijn we door gegaan naar het eerste optreden. We waren iets te vroeg, maar daardoor hadden we wel zitplaatsen op de bank en konden we nog van onze eigen snacks genieten. Al snel was de woonkamer gevuld en kon het eerste optreden beginnen. Het duo was een bijzondere combinatie. Met een verhalenverteller en een sing and song writer. Het paste heel goed bij elkaar. Het was heel leuk om te weten waar in de reis bepaalde liedjes waren geschreven, om het gevoel achter de liedjes beter te begrijpen. 

Commedy

Na het gezellige eerste optreden, zijn we snel door gegaan naar de volgende. Dat was een comedian die had gewerkt bij zondag met Lubach. Hij was wel okay, maar persoonlijk niet mijn style in humor. Maar wel fijn om te weten dat ik quinoa goed uitspreek. 

Lovers and Lions

Qua muziek hadden we blijkbaar iets met country, want ook hier hoorde we nieuwe country liedjes. Wat ik helemaal niet erg vond, vind country best een mooi genre. In tegenstelling tot de vorige muziekact waren deze mensen van plan om naar Nashville te gaan. Dus in tegenstelling tot 'Alleen als we samen mogen' vertelde zij meer een verhaal dat nog ging gebeuren. Zeker een leuke afsluiting van de avond. 

Qus, Yasmilla

 

11-02-2018 23:47

Het SinterQerst..wablief??? weeQend?!

Ja... je leest het goed. Sylvester weeQend. Marike en ik trokken de stoute schoenen aan door het SQWQ een beetje op de kop te gooien. Met wat als reden? Hopelijk meer Q’s (anciens) te trekken, minder last minute afmeldingen te hebben en het vooral makkelijk en laagdrempelig te houden om op verschillende momenten in te stappen. Niet alleen verplaatsten we het weeQend naar na de jaarwisseling. ook legden we de nadruk op 1 activiteit, de winterBBQ, waar we zoveel mogelijk Q’s wilden trekken. Maar natuurlijk wel met de mogelijkheid om te blijven slapen en voor overdag een programma.

Best wel even spannend hoe iedereen hier op zou reageren... Maar wat een fijne reacties kregen we al op voorhand en wat hebben we uiteindelijk een topweeQend gehad (al zeg ik het zelf).

Na jarenlang niet echt actief te zijn geweest voor Quenouille en nooit echt veel (grote dingen) voor Q te hebben georganiseerd, was het organiseren van een weeQend best spannend voor mij... Hoe ging dat ook alweer.. wat wordt er eigenlijk van mij verwacht... waar moet(en) ik/we rekening mee houden... doe ik het wel goed/voldoende.. en vindt iedereen het wel leuk?!! Ja dit heeft echt allemaal even door mijn hoofd heen gespookt.. Gelukkig had ik een hele goede en gezellige medeorganisator naast me... en we zaten ook mooi op 1 lijn...

Al snel was het idee voor een winterBBQ ontstaan... maar hoe wat en waar?! Totdat we de StayOkay in Soest tegenkwamen.. Ten eerste een mooie en centrale locatie, maar vooral een locatie met veel mogelijkheden... achteraf zou ik zeggen, een locatie waar eigenlijk alles mogelijk was :)

  • Dus hoofdactiviteit check..
  • Locatie check..
  • Datum, ook redelijk snel check..
  • .. Nu nog mensen activeren om te komen en verdere invulling van het programma ..check!

3 februari was het dan zover... Voor sommige van jullie was het weeQend al de avond ervoor in Enschede begonnen met de Gebroeders Scooter. Voor mij begon het ‘s ochtends vroeg nadat ik na het droppen van de hond vanaf m’n ouders in de trein stapte op weg naar Amersfoort. Snel in de trein nog een Quenouille ronde voor de Quiz bedenken en de reis vloog voorbij. In Amersfoort was het een kwestie van Marike’s woonkamer leegpakken en auto volladen en samen gingen we op naar Soest.

Ik had er ontzettend veel zin in... maar ergens zat er bij mij nog steeds een beetje spanning.. Die spanning was al snel verdwenen toen eigenlijk iedereen bij de StayOkay binnen kwam druppelen en de gezelligheid meteen al was begonnen.

Ik kan nu een heel verhaal vertellen over het weeQend... over hoe modderig maar mooi de wandeling, en onderlinge gesprekken. Over hoe ontspannen of juist voor sommigen hilarisch de yoga was... Over hoe disQutabel, lastig of juist makkelijk de Quiz was. En over hoe leQQer, veel en ook koud de winter BBQ was. Of juist over hoe gezellig het daarna was, met diepgaande en/of gezellige gesprekken, met een borrel en borrelballen, Quizzers, Quenouille colleges en vooral niet te vergeten de luizenmoeders en een toch wel iets te gezellige barman... Jullie waren er bij dus “Sums it all up?!”.

Ja dit was voor mij weer Quenouille als vanouds... gezelligheid... onderhoudendheid (is dat een woord?), maar vooral ook veel hilariteit.

Lieve mede Q’s ik wil jullie ontzettend bedanken voor het mooie weeQend dat jullie mij gegeven hebben en het fijne gevoel echt weer of nog altijd Quenouiller te zijn!!!! Trots ben ik op mijn Qluppie!  Nu alweer zin in een volgend Quenouille event!

Quiné!

Schmuck

 

27-01-2018 10:52

Daar was ie weer! Een van de meest gezellige avonden van het jaar, de Disputenactiviteit. Hier komen veel van de eerstejaars van AEGEE langs alle zes disputen om de disputen en de leden beter te leren kennen. En net zoals elk jaar was het weer een groot feest! 

We begonnen met de daghap bij ONS en gelukkig is er altijd nog ruimte in de toetjesmaag voor brownies of cheesecake. Helemaal vol en helemaal blij verplaatsten we ons zelf ‘naar huis’, aan de bar bij Jean in de Friends. Mooi op tijd om half 9 kwam het eerste groepje langs en na een gesprekje, een biertje en een praatje was onze korte maar intensieve tijd alweer klaar. Even weer kalm en toen kwam het volgende groepje al. Elk groepje begon met het leegdrinken van onze, nog net niet nieuwe, traditie het zo snel mogelijk leegdrinken van een emmertje. Dit jaar is de wedstrijd door geen enkel groepje gewonnen; ze zaten bijna allemaal op ongeveer 8 seconden.

Als het emmertje leeg was, was het nog niet klaar. Want Quenouille zou Quenouille niet zijn als er niet nog wat blauws op de borrel zou zijn. Iedereens biertje, of ander drankje, werd blauw gemaakt. Daar ga je zo lekker groen van poepen! Op dit tempo en als je het gezellig hebt, gaat de tijd snel en voordat we het wisten, vonden we ons zelf al in Asterion. Waar we met alle andere AEGEE-disputen een lekker dansje konden wagen. Wij hadden het heel gezellig en hopelijk ook iedereen die we mochten verwelkomen op onze borrel!

Qusjes Bocelli & WolQje

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>