Blog

02-02-2015 21:33

Het is alweer even geleden, maar we zijn het nog lang niet vergeten: het SinterQerstWeeQend! Een weeQend waarin aQtief en anciens bij elkaar komen voor goeie verhalen, flauwe grappen, een scheutje wijn, lekkere hapjes en gave activiteiten. Zo hebben we ons een hele middag vermaakt met het maken van een supergave Lipdub! Een groot klein feestje waarbij al het blauw uit de tassen werd getrokken om een stijlvol filmpje neer te zetten. We konden onze Qreativiteit kwijt en de wildste ideeën vlogen al snel in het rond: van sjoelen tot een prullenbakhoofd, van rijden in een kruiwagen tot wc humor, niks was te gek. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het resultaat in het filmpje onder 'Q in beeld'!

Niet alleen de Lipdub was een hoogtepunt van het WeeQend, maar ook het SinterQerstDiner. Na ons opgedoft te hebben, gingen we met z'n allen naar een chiQue restaurant waar we ons hebben volgegeten met de lekkerste gerechten. De sfeer zat er het hele WeeQend goed in en met een lach op ons gezicht kijken we erop terug :-D En dit weeQend was nooit zo tof geworden zonder de enthousiaste SQWQ commissie, well done Marlijn en Nena!

Op naar het volgende WeeQend!! 

Liefs, BlauwQapje

09-01-2015 15:09

Eergisteravond was de Disputenactiviteit en volgens mij was het een zeer geslaagde avond. Als er mensen aan het eind van de avond beginnen over dat huisdier van de volgende morgen, weet je dat het goed zit. Even om iedereen een beeld te geven van de avond: Er werd gedronken, gelachen, gedanst en er renden meiden met blauwe dassen over de Oude Markt heen en weer…. Maar goed, dat is een verhaal voor een andere keer. Even terug naar de Disputenactiviteit.

De opkomst was goed en iedereen lustte wel een drankje. Gelukkig kwamen langzaam maar zeker de vragen op gang, want ik stond te trappelen om te vertellen wat zo’n dispuut nou inhoudt. Hopelijk is het een beetje gelukt om te laten zien hoe leuk is om in een dispuut te zitten! Voor degene die er niet bij waren of net dat ene biertje te veel op hadden, som ik hieronder even op wat ik de afgelopen anderhalf jaar allemaal met Quenouille heb meegemaakt:

Diepe gesprekken, activiteiten organiseren, (te) gekke borrels, leuQe weekendjes, hechte vriendschappen en heel veel eten zijn allemaal Quenouille! Al dit soort dingen mis je na 2 weken Qerstvakantie ook echt! Ik hoop dat we samen met de andere disputen een heel aantal eerstejaars aan het denken hebben gezet en dat we over een paar weken horen dat er ontzettend veel mooie meeborrels gepland staan.

En voor alle eerste jaars die dit stukje lezen:

Bedankt dat jullie zijn gekomen, wij vonden het een hele gave avond! Als jullie nog vragen hebben over het dispuut Quenouille of over een dispuut in het algemeen, we houden van vragen dus stel ze vooral!

Liefs! 

Eenline

 

06-01-2015 15:31

Een nieuw jaar, daar hoort een nieuwe site bij. En een nieuw blogstukje, bij deze! ;)

En daar horen ook goede voornemens bij…. Afvallen of gezonder eten is al mislukt, Aniek en ik hebben gisteren een heeeeerlijk verjaardagsfeestje gehad, met zo veel taart dat we daar de komende dagen nog wel zoet mee zijn!

Meer sporten dan? Meer sporten dan afgelopen jaar hoeft in ieder geval geen uitdaging te zijn voor mij. En ik hoorde dat er Q-sters zijn die fitnesskaarten aan gaan schaffen, dus wie weet!...:)

Het voornemen om dit jaar weer een gave cyQlus te organiseren is ook goed van de grond gekomen. Met het thema ‘Wie helpt wie? Goede doelen onder de loep’ worden er in februari en maart een drietal hele interessante avonden georganiseerd!

En als we verder op de Q-Qalender kijken,  zie ik al een paar leuke weeQendjes weg staan, te beginnen met het jubelweeQend richting Polen! En als we geluk hebben kunnen we in de zomer tijdens het zomerweeQend rekenen op een professionele surfles van Ska & Bea.

Wat 2015 verder te brengen heeft? Wat mij betreft wordt het minstens zo gaaf als 2014!

Qus, Bob

10-12-2014 13:48

Yes, eindelijk! De nieuwe website is online. Houd ons in de gaten, binnenkort zullen leuke en spannende blogs volgen! 

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8