Hoe Quenouille en Incognito net geen pubQuiz wonnen

30-05-2018 19:50

14 februari 2018 werden we als Quenouille flink verrast tijdens een borrel. Natuurlijk hadden we er wel over nagedacht dat het Valentijnsdag was maar je moet nooit te hoge verwachtingen hebben van een commercieel uitgebuite dag. Toch werden we, tot onze grote niet verwachting, verrast door Incognito. Ze kamen langs met een kaartje inclusief blauw kusmondje en vroegen ons op date! Nou hoeft Quenouille daar niet lang over na te denken. Het gebeurt niet elke dag dat we mee uit worden gevraagd.

2 Mei was het zover. We deden mee met een pubQuiz. We verdeelden ons over vier teams en streden als een malle om een prijs. Nu bleek al vrij snel dat we niet op het juiste niveau een pubQuiz aan het doen waren om daadwerkelijk een prijs te winnen. Waar het gemiddelde team het antwoord op de gemiddelde vraag wel wist op te schrijven kwam het gemiddelde Incognito/Quenouille team op gemiddeld 2 of 3 juiste antwoorden per ronde. We kwamen dus al snel tot de conclusie dat het winnen er niet in zat voor één van de vier teams. Maar gelukkig was dat weg te eten met een berg snacks!

Naast dat we ons verlies weg aten met snacks bleek er ook nog een andere reden te zijn om te blijven strijden. Het geval wou dat er ook interne competitie was georganiseerd! En de winnaar van deze interne competitie kreeg niet zomaar iets, nee een hele doos tompouces met een QuenouilleIncognito foto erop!

Uiteindelijk eindigde er één van de teams in de top 10, de rest eindigde daarbuiten. Dit team kon dan ook heel erg genieten van de lauw warm opgewarmde tompouces. En na nog een heel verhaal op een bank met speeches van veel mensen was het tijd om door te gaan met ons leven.

Het verdriet over de relatief lage plaatsen werd na de pubQuiz weggedronken en -gedanst in natuurlijk de Friends. En nu, een paar weekjes later kunnen we er gelukkig allemaal met een redelijk gemiddeld gelukkig gevoel op terug kijken.

Heel erg bedankt voor de ontzettend leuke date, Incognito! En heel erg bedankt dat jullie ons mee uit gevraagd hebben en we kijken uit naar de volgende date. Maar misschien volgende keer een activiteit doen waar we redelijk gemiddeld zijn?

Liefs!

Bocelli

 

De foto laat het speechesmoment na de Quiz zien.