Blog

05-10-2019 16:31

Afgelopen pinQsteren hebben wij een heus throwbaQ weeQend meegemaakt en geheel in stijl is hierbij een throwbaQ-post hierover!

Op vrijdagavond begon de gezelligheid met een slaapfeestje! Al die heQsjes bij elkaar aan het Qletsen en eten en allemaal met mooie nieuwe sloffen in hun assortiment. Als je wilde kon je je QledingQast ook nog uitbereiden, want de ruilmarQt was natuurlijQ van de partij. En als je zegt 'throwbaQ' en 'slaapfeestje' dan weet iedereen: we gaan ook QaQejes versieren! Slagroom, sprinQels en choQolade - alles kwam aan bod. Na het opblazen van de luchtbedden (wat bij de één wat soepeler ging dan bij de ander) en het uitzoeken van een goed plekje was iedereen klaar voor de nacht. Een beetje spannend was het wel, want wat gingen we morgen nou doen?

Zaterdags begonnen we met een ontbijtje in alle vroegte, want we moesten op tijd in Hengelo zijn voor…. Tromgeroffel…. onze mozaïeQ worQshop! Bijna 5 uur lang kregen we de tijd om een houten schaal om te toveren in ons eigen QunstwerQ. Het was even zwoegen, door- en samenwerken maar het is geluQt: iedereen heeft zijn eigen QunstwerQ afgeleverd.

Na een korte pauze ging de throwbaQ 's avonds vrolijk verder: patat eten van tafel, een heuze Qaraokeshow verzorgt voor en door Quenouille, ballonnetje trappen, het ledematen spel en genoeg throwbaQ hitjes om tot diep in de nacht onze oren te vullen. Zoals je begrijpt was er tegen de tijd dat iedereen in bed lag weinig van onze stem over.

En toen was het alweer zondag, de laatste dag. En naast al het plezier en herinneringen aan de feestjes van vroeger was het natuurlijk ook tijd om andere mensen ook zo'n fijn pinQsterweeQend te gunnen. Daarom hebben wij een ochtendwandeling gemaakt met mensen met een niet-aangeboren geestelijke beperking. Het weer werkte erg mee en met een leQQere temperatuur en mooi zonnetje (en de nodige uitdagingen met stoeprandjes) hebben we een fijne wandeling gemaaQt. En ondanks onze hese stemmen en vermoeide gezichten, was het het zeker waard.

Dus bedankt VJWQ Qommissie: het was een zeer geslaagd throwbaQ  weeQend!

Liefs, Qlowntje

 

P.S. Voor alle nieuwsgierigen: onze fijne throwbaQ QaraoQeshow playlist is natuurlijk te vinden op Spotify! De lijst heet: "VJWQ'19 QaraoQeshow"

16-06-2019 15:51

Hey allemaal!!

Er is weer een nieuwe lichting! Na heel wat gemoQ, disQussiëren en een flink portie doorzettingsvermogen is het ons dan toch eindelijk gelukt. We hebben zekerheid dat we bij jou mogen zijn (vannacht)!

Het begon allemaal een paar week geleden. Zoals de meeste van jullie misschien al wel weten begonnen we vol goede moed aan dit avontuur. Die zakte ons een dag later als snel schoen, maar nu, een hele tijd later, zijn we officieel van de titel lichtblauwen af en hebben we ons om laten dopen tot DQers. Wat is er in die tijd allemaal gebeurd? Wat hebben wij allemaal meegemaakt en hoe hebben wij alles aangepakt?

Als eerste zijn we gebombardeerd met opdrachten. Opdrachten waarvan wij zelf niet altijd het nut inzagen en die we dan ook niet altijd met even veel plezier deden, maar wees gerust achteraf zien wij overal het nut echt wel van in. We hebben onszelf, elkaar, en Quenouille beter leren kennen en daar zijn wij heel blij mee!

Vooral de waarde respect en eenheid door verscheidenheid zijn ons bij gebleven. Dit kwam namelijk ook terug in hoe wij als lichting met elkaar zijn omgegaan. Dit was ook wel nodig want verschillend zijn wij zeker.

Nienke de vastberaden leider met een eigen wil. Vooral de opdrachten die volgens haar geen doel hadden had ze moeite mee. Het woord nemen als ons al lichting wat gevraagd werd dan juist weer totaal niet en na een tijdje wist ze zelfs de beste verhalen op te hangen. Al was Florine daar net zo goed in.

Florine de felle fantast  met een eigen wil die al net zo vastberaden door ging, ook als het even wat lastiger ging. De Qreativiteit die uit dit geweldige wijf komt heeft ons als lichting ook zeker veel geholpen. Van een stel blauwe vingers is ze dan ook niet vies.

Soraya de stabiele factor van de drie. Een sterk wijf met een eigen wil. De praQtische die altijd alle spullen die je maar kon bedenken bij zich had, aangezien ze toch altijd twee tassen mee had. Van een notitieboekje tot snoep en drinken. Noem het maar op en ze had het mee. Daarnaast schreef ze met veel plezier allemaal verschillende teQsten wat ook nog wel eens goed van pas kwam.

Drie wijven dus met een eigen wil. Dat was zeker niet altijd even makkelijk en we diQusseerde er dan ook altijd flinQ op los, maar al snel hadden we een goede taakverdeling gevonden en wisten we elkaars talenten te gebruiken bij verschillende opdrachten. We deden dan wel niet alles samen, maar efficiënt was het wel.

Nu gaan we vooral heel erg genieten van de rust. Ookal hebben we stiekem nogsteeds heel veel te doen.

Lieve Quenouille we weten dat er heel veel wijven zijn. Allemaal zo anders en dat wij daar nou onderdeel van mogen zijn maakt ons blij. Deze liefde is voor altijd!

Groetjes,

De DisQussieQlub: QapitEIn, Quubje & PluQ

Een voor allen en allen voor Quenouille!

 

 

05-03-2019 17:17

Sinds afgelopen jaar doet Quenouille niet meer aan het vieren van sinterklaas en kerst in december maar aan het vieren van sinterklaas, kerst en oud en nieuw in februari. Daarom is vorig jaar de naam SQWQ (SinterQerstWeeQend) veranderd in SQSWQ (SinterQerstSylvesterWeeQend). Maar echt aanslaan deed het niet, want het blijft bij veel mensen toch wel SQWQ heten, zelfs bij de nieuwe Quenouillers. Ondanks dat de naam niet leek aan te slaan, deed het moment dat wel.

Daarom vond er op 9 februari weer een uittocht uit Enschede (en de rest van Nederland, maar ja dat valt niet zo op natuurlijk, ietsje minder geconcentreerd daar) plaats en ging heel Quenouille op weg naar de op twee na mooiste stad van Nederland, Utrecht (deze komt na Harderwijk en Enschede natuurlijk).

Op zaterdag, tijdens de activiteit en het eten, was het een drukte van jewelste met 44 wijfies in één ruimte. Er werd nagedacht over toekomstige cyQli, er werden nieuwe puzzelstukjes gemaakt en er werd vooral veel geQaQeld, heel veel geQaQeld. Maar het toppunt van de avond was toch wel de ‘Bouncing Boobie Bingo’. Het was eigenlijk gewoon bingo maar ik denk dat de foto’s wel een beeld kunnen geven van de extra dimensie die werd toegevoegd. 

Na het eten kwam het echte hoogtepunt, nog meer geklets in Tivoli, maar boven in Tivoli (een toepasselijke plaats voor een hoogtepunt) kon in het groot getwisterd worden! Na het twisteren, het swingen op de liedjes tot laat in de nacht was het feestje weer voorbij. De ochtend bestond uit brak een ontbijtje naar binnen werken en koffie drinken in de bar van het hostel. Waarna iedereen de trein weer opzocht en de overgeblevenen van de 44 wijfies de weg naar huis zochten.

Op naar ons volgende SQWQ in februari!!

Liefs,
Bocelli

15-01-2019 08:58

Hoi allemaal!

 

Het heeft iets langer mogen duren, maar er is weer een nieuwe lichting bij! En wat zijn we trots op wat we hebben gedaan. Wij hebben alles ervaren op een ietwat sprookjesachtige, surreële manier (“Het voelt echt als een ander leven dat we hebben!”). Voor de inauguratie kenden we elkaar nauwelijks, maar door samen dit avontuur aan te gaan zijn we een stuk dichter bij elkaar gekomen.

 

Eline’s dromerige, onschuldige positiviteit zorgde ervoor dat we altijd door wilden gaan. Met haar uitspraak “Eline kan alles!” gingen we elke uitdaging aan met veel motivatie en enthousiasme (“Gaat het een beetje?” “Ja heel goed!!”)! Die dromerigheid was ook terug te vinden in haar romantische idealen, wat haar haar bijnaam ‘Qupido’ heeft opgeleverd. Daniela’s meer nuchtere en perfectionistische aanpak zorgde ervoor dat we alles ook daadwerkelijk deden (“Okay, als jij gaat bellen dan ga ik dit uitschrijven.”). Maar ook bij Daniela was wat speelsheid te vinden, in de eigenwijze trekjes die ze heeft. Samen met haar grote liefde voor knoflook heeft ze de bijnaam ‘Qnofje’ gekregen. Door onze kwaliteiten te combineren, en onze zwaktes aan te vullen vormden we een perfect team. En daar vertrouwden we ook op.

 

Tijdens onze inauguratie visualiseerden we de obstakels die we tegenkwamen via een groot sprookjesbos waarin we leerden echte heksen te worden. Onderweg zijn er veel heksen en andere wezens op ons pad gekomen, die ons veel verschillende dingen hebben geleerd. Ondanks dat wij erg verschillend, bijna tegengesteld aan elkaar zijn, was dat een eigenschap die ons enorm heeft verbonden: creativiteit. We vonden het heerlijk om op een, misschien wel kinderlijke maar vooral vrije manier, weg te dromen in het sprookjesbos en telkens nieuwe verhalen te bedenken.

 

Toen we net klaar waren hebben we vooral werk ingehaald dat we hadden laten liggen. Want we zijn allebei nogal bezige bijtjes en hebben veel te veel dingen te doen, die we tijdens de inauguratie allemaal een beetje vergeten waren oeps! Nu, eindelijk weer een beetje bijgewerkt, kunnen we weer meer chillen, wegdromen en creatief bezig gaan. Hoewel Eline nog erg druk is met de aankomende tentamenweek…

Op naar de vele avonturen die Quenouille ons brengen zullen. Want stilzitten doen we zeker niet!!

 

Qnuffels van Qupido & Qnofje

Wat maaQt ons sterQ? TeamwerQ!

 

28-10-2018 17:00

Over alles was nagedacht. Een Privéruimte, zodat wij geen last zouden hebben van anderen, of eigenlijk eerder anderen niet van ons, een culinair driegangenkeuzemenu, waar het Pannetje mosselen bij velen geen keuze bleek te zijn, althans niet oP dat moment aan tafel, én onbePerkt drank, bijzonder nuttig om het ijs tussen de blind dates te breken. Vooral dat laatste was wel even nodig, want als je wordt uitgenodigd voor een datediner als een van de blind dates verwacht je al gauw een tal anderen blind dates. Dat je dan uiteindelijk een van de twee bent die geen enkele aanwezige kent, krijgt het concePt ineens een hele andere invulling; je bent oP date met een heel wijvendisPuut met al hun vriendjes. Gelukkig word je daar Pas mee geconfronteerd als het moment daar is. Maar ach je hebt je Persoonlijke Quenouiller toegewezen gekregen, dus hoPelijk kan je het daar een beetje mee vinden en anders wordt het gewoon heel hard zuiPen. Dat laatste is gelukkig wel gelukt, voor een enkeling zelfs tot drie uur in de Friends, en dat voorlaatste ook met twee oPvolgdates tot gevolg. In ieder geval bedankt aan de blinddate koPPels en hun oPen-minded instelling dit te doen.

Ook de commissie bedankt voor de organisatie, want het resultaat was Perfect. Zelfs de tafelzetting was een weloverwogen beslissing, zet al die AEGEE vriendjes maar zo ver mogelijk uit elkaar. Anders wordt het voor niemand anders dan hen echt een leuke avond. De anderhalve sPeech die we aan hebben mogen horen, getuigd van het feit dat jullie de communicatie beter oP orde hadden dan de rest van het clubje. Gelukkig waren de Presentjes wel geregeld. Het disPuut verwacht uiteraard wel een dineruitnodiging om de truffelPasta te komen Proeven, maar dat is maar en detail.

Quiné

Liefs van Martijn

15-10-2018 17:28

Een dag uit het leven van een brakke Quenouiller...

Het is zondagochtend 14 oktober, kwart over 9 's morgens. Andrea tikt op m'n schouder "wakker worden, over een kwartier gaan we met immens lawaai de sjaarzen wakker maken!!!", met een blik alsof dit het leukste is wat haar in weken zal overkomen. Versuft ga ik rechtop zitten. Poah, die cantus gisteravond heeft me niet echt goed gedaan. Voor welke ouderejaars is het nou nog goed om bekers bier te adten?

Waar is mijn AEGEE-dopper met water???

Okee, gauw me zo blauw mogelijk aankleden. Lea doet de deur van de slaapzaal naar buiten open. Wat een licht, zeg. Had die zon niet nog even een paar uur kunnen wachten met opkomen? Wanneer Lara me ziet, lacht ze me meteen uit. "Je bent echt een hoopje ellende", zegt ze. Bedankt schat, die oppepper had ik echt even nodig.

Nou, op naar de verblijfplaats van de sjaarzen. Met één of ander vrouwelijk nummer stormen we lomp de kamer van de sjaarzen binnen. Het ruikt er vreselijk muf. We besluiten met z’n vijven weer naar buiten te gaan en het speelveld op te zetten. We verwachten dat de eerste sjaarzen over 10 minuten wel naar buiten zullen komen.

Na wat slokjes water en een beetje zonneschijn begin ik er al iets meer zin in te krijgen, net als sommige andere sjaarzen die net buiten zijn. Anderen hebben zich verstopt of zijn net als ik alleen fysiek bij de activiteit aanwezig. In het speelveld liggen vier kleedjes met allemaal objeQten erop, zoals WC-eend, proseQQo, dassen, Qondooms, etc. Elk team heeft één van elk object, en wanneer ze hetzelfde objeQt van de andere teams stelen, hebben ze kwartet en elk kwartet mag ingeruild worden voor een beetje ontbijt. Door te rennen en te stelen verdienen ze dus hun ontbijt bij elkaar. Een beetje Qrimineel is het wel, maar deze keer keuren we het goed.

De aQtiviteit gaat als een waas aan me voorbij. Ik weet nog dat Rosa als een soort politieagent naar sjaarzen die stilstonden of stillagen of stilzaten toe is gegaan om hen te vertellen dat ze moesten bewegen, omdat ze anders een aantal push-ups moesten doen. Ik was vooral semi-gelukkig met mijn water. En stiekem vond ik het toch wel prettig om sjaarzen voorbij te zien huppelen en zelf als een zoutzak stil te kunnen staan. 

Ik hoop dat de sjaarzen het leuk vonden :)

Liefs,

Eveline

12-10-2018 17:20

Quenouille bedacht om op 10 oktober 2018 eens iets nieuws te proberen, Hazen. Hieronder een klein verslag over hoe deze avond eruit zag.

20:30 De hele Qlup verzamelt op de oude markt bij de Pakkerij. Iedereen heeft iets gekkigs blauwigs aan. Er zijn wijven met een (gedeelte van) een stewardessen pakje, er zijn blauwe Hawaï kettingen en rokjes en eentje die ter plekke nog een blauwe dirndl met boa aan en om doet.

20:45 Na de uitleg van het spel schiet het eerste wijf er met de pot en dirndl vandoor. Om gelijk maar goed te beginnen rent de hele drukke massa al gillend en lachend naar de Shooters voor een random shotje. Er worden 11 verschillende shotjes op de bar gezet en binnen no time zijn ze weg waarna de volgende persoon doorrent naar de San Remo.

21:00 Als iedereen gierend en hijgend de San Remo binnen komt, blijkt er met heel veel disputen rekening gehouden te zijn, maar staat er niets klaar voor Quenouille. Helaas, maar dit wordt opgelost door een random tafeltje te pakken en daar de volgende ronde klaar te zetten. De eerste alcohol afhakers melden zich ook in deze ronde. Een van de ter plekke bedachte regels zorgt er voor dat deze personen een liedje en dansje moeten doen om dat bier te ontwijken.

21:28 Dus, de volgende persoon (natuurlijk Tineke) rent er na het drinken van haar Ice Tea vandoor om dat dansje en liedje mogelijk te maken.

21:29 De groep lijkt even verdwaald, Tineke kan de WigWam niet vinden. Maar uiteindelijk leidt Marlijn de hele groep weer de juiste kant op.

21:30 De groep komt aan in de WigWam. Hier worden een half uur lang liedjes gezongen. Stupid, K3 en nog wat andere klassiekers. De alcohollozen verdienen hun alcoholloze drankjes voor de volgende ronde. Deze volgende ronde brengt de groep naar een bekende plek.

22:00 Om dit tijdstip, precies op het moment dat de voorste van de groep heel hard op de deur wil bonken, gaat de deur van ons aller Asterion open. Lara en de rest van haar SB laten de steeds drukkere en dronkere groep Qsters de Qroeg in. Hier wordt door de groep een set goedkopere drankjes genuttigd. Maar al snel wordt er geconcludeerd dat op deze manier hazen wel een beetje saai is, want de pot wordt niet gebruikt. Daarom wordt er besloten door de groep om naast het vinden van een nieuwe café ook iemand extra mee te nemen en in stijl aan te kleden.

22:30 Dit keer rent de hele groep, en de toevoeging aangekleed in stijl, naar een zeer bekende plek. Namelijk de Friends. Hier worden de flessen wijn gekocht. Maar wat de groep vooral opvalt is dat hier nog veel meer dronken mensen zijn dan alleen Quenouille. De groep komt er al snel achter waarom. Tussen de dirndls en de alpenhoedjes realiseren ze zich dat het de dronken mensen van het oktoberfeest op de UT zijn. Ze blijven even plakken, mengen rosé met witte wijn en rennen daarna als een malle door naar de volgende kroeg.

23:00 In de België blijkt dat de groep voor het eerst een deel van de groep kwijt is. Maar schijnbaar is de groep ook heel erg voorspelbaar en zijn ze snel weer Qompleet.

23:30 Het laatste beetje uit de pot wordt opgemaakt aan een niet zo heftig alcoholisch drankje wat geen bier is. Tenminste dat geeft de groep mee aan de ober bij Molly Malone. En dat werkt, er komen glazen Margners cider op tafel te staan. Er wordt nog een laatste selfie gemaakt en met een lege pot heeft rennen naar de volgende kroeg toch geen nut.

01:00 Omdat de pot dus leeg is, wandelt de groep naar de Snekkies/Jinos voor de laatste ronde. Er worden frietjes en burgers besteld en gegeten en de volgende stap wordt bedacht.

Tot slot wandelt de hele groep door naar het Bölke om de avond af te sluiten. Helaas dus wel met een lege pot…

Liefs van Andrea

05-10-2018 17:09

Jaarlijks aan het begin van het collegejaar is het bij AEGEE HAIP tijd! Elke dispuut draagt daar iets aan bij en wij als Quenouille natuurlijk ook. Dit jaar vonden we het weer tijd om een gouden oude uit de kast te halen en organiseerden we een heuse Qorporale avond.
En hoe ziet zo een avond er dan uit? Nou…

Natuurlijk zijn mensen aanwezig in een toepasselijk outfit: bij voorkeur nette schoentjes met als vrouw een flinke hak. Gladde haartjes, en als man met zichtbare krullen rondlopen is een tikkeltje dubieus. Als we full studentiQoos gaan is een Quenouille-stijl das ook niet helemaal toepasselijk dus een ChoQer is gewenst. Daarnaast is een studentenkamer over het algemeen niet de meest opgeruimde ruimte, lege pizzadozen, lege bierflesjes, kroonkurken, oude tijdschriften, een gebruikt(?) condoom, je vindt het overal.

Maar het draaide natuurlijk om de nieuwe Qennis die de wij aan de sjaars mee wilden geven. Zo werd er geleerd over panda- en tijgerpunten, de studeer geschiedenis van onze politieke kopstukken, toepasselijke liedjes, er werd geoefend met een condoom en met das strikken. Om het allemaal een beetje spannend te maken werd er een wedstrijd elementje aan toegevoegd en werden de leden in de Qroeg verdeeld in twee teams. Eén van de twee teams had een duidelijk voorsprong voor de aanvang van de laatste ronde. Om alles een beetje spannend te houden waren er met de laatste vragen vijf punten per vraag te verdienen en stond het in één keer gelijk. De uiteindelijke winnaar werd bepaald met behulp van een das strik wedstrijd en verdiende een heerlijke pitcher bier. Maar Quenouille zou Quenouille niet zijn als die pitcher bier niet compleet blauw was, wat een paar blauwgebeQte winnaars veroorzaakte.

Top avond!  

Liefs van Andrea

22-06-2018 14:29

Afgelopen weekend was het weer zo ver: VJWQ! We begonnen het weekend met een enorme brunch met veel te veel (en veel te lekker) eten. Poffertjes, lekkere broodjes met brie en een gezond groentesoepje. Mjammm! Als echte bikkels vertrokken we daarna op de fiets (of met de auto) richting het Rutbeek voor onze avontuurlijke Expeditie Robinson activiteit. Veel Quenouillers zijn groot fan van deze tv-show.

Anders dan we hadden verwacht, begon de uitdaging al op de fiets. We zijn totaal verdwaald en hebben een hele tijd door Enschede gefietst, op zoek naar Rutbeek. Tot we eindelijk (met onze enorme zweetruggen en fietsbillen van bijna 5 kwartier fietsen) de bekende “Welkom”-borden zagen en even konden bijkomen van deze uitdagende warming-up. Teun stond al ons op te wachten en leidde ons naar de eerste beproeving: paintballen in een een-op-een strijd. De groep werd opgesplitst in Team Tineke en Team Laura en de strijd was meteen aan. Hoe eerlijk die verdeling was, daar is men het nog steeds niet over eens. Team Tineke was ook wel Team Scouting (of ervaringsdeskundigen) en Team Laura was ook wel Team Niet-Scouting (of gebrek-aan-ervaring-deskundigen).

Het was met paintballen wel even spannend tussen Team Scouting en Team Niet-Scouting. Aan beide kanten waren er winnaars en verliezers. Marlijn was in ieder geval de grote verliezer met een enorme klodder verf op haar masker (Lea kan goed mikken). Hierna kwam echter al snel het tweede grote duel. Teun legde ons kort uit wat we precies moeten doen en het bleek om een soort “race-met-water-en-dan-mag-je-goudklompjes-zoeken”-opdracht te zijn. Team Niet-Scouting was lang aan top dankzij een goede water-inschenk-methode van Lea en Yasmilla (Watzlawek, 2018), maar helaas werden ze bij het goudklompjes zoeken toch weer ingehaald door Team Scouting (dit was ook door een beetje hulp van Teun).

Ten slotte was er de laatste uitdaging: de welbekende vuurproef. Ondanks dat Team Scouting al 4000 keer zo’n vuur heeft aangemaakt in hun scouting-carrière, was dit nog steeds een spannende race. Een voor een gingen de vuurtjes aan en uit. Uiteraard heeft ook hier Team Scouting uiteindelijk gewonnen.

Na een geweldige groepsfoto en filmpje (check de Q-Instagram!) ging de helft lekker zwemmen in Rutbeek en de andere helft naar huis om te douchen. We ontmoetten elkaar later die avond bij De Pannenkoek in het centrum waar we een lekkere pannenkoekenproeverij hebben gehad. Later, bij Andrea thuis, hebben we nog wat spelletjes gespeeld voordat de pyjamaparty begon. Yes!

Zondagochtend hebben we maar weer gegeten (want dat hadden we nog niet genoeg gedaan het weekend) en daarna zijn we op pad gegaan voor de Geocoach activiteit bij het Abraham Ledeboer. Ik zal niet te veel verklappen, maar na een paar omwegen zijn we zeker beland bij de schat en dat was erg gaaf! Een aanrader voor wie het nog nooit heeft gedaan :)

Na de Geocoach en picknick (ja, we gingen weer eten), was het weekend voorbij. Wat was het gaaf! Bedankt voor de organisatie, Lara en Fleur!

Qussies van Duimpje

30-05-2018 19:54

Door het jaar heen worden er aardig wat festivals en feesten of andere soortige evenementen georganiseerd op de campus. Helemaal in de maanden maart, april en mei blijven de tenten lang staan. Van de Bedrijvendagen naar de Batafeesten, naar koningsdag, naar bevrijdingsdag. Op deze evenementen waren dit jaar geen specifieke Quenouillers aanwezig maar dit veranderde op 10 mei.

Op 10 mei, Hemelvaartsdag, werd Green Vibrations georganiseerd. Dit relatief kleine festival heeft een band stage en drie andere stages waar muziek gedraaid wordt. Het groepje Quenouillers aanwezig begon redelijk vroeg bij de bandstage om de eerste band, ook gecheckt op het stukafest (lees maar even verder naar beneden als je daar meer over wilt weten), nog een keertje te zien. Tussen de bandjes door was het vooral genieten van de 330mL bier, de aerial silk, de travestieten (met soms hele goede make-up en soms hele slechte make-up) en het niet zo hele mooie weer.

Om het later nog slechtere weer te ontwijken hebben werd er een korte etensbreak gehouden en daarna weer terug gegaan om er achter te komen dat het ook bij de niet bandjes podia heel erg leuk was! Misschien omdat je nog een deel van de vereniging tegen komt, misschien omdat de DJ hele goede muziek draait, misschien omdat de wijn (en oké het blijft Quenouille dus ook de radler) gewoon heel erg lekker was of misschien omdat er heel veel muntjes op de grond werden gevonden….

Met een klein schuldgevoel werd de avond afgesloten met een portie Churro’s voor iedereen. Om het schuldgevoel een klein beetje te verminderen hebben we de overige muntjes ook maar weer uitgedeeld waardoor de Churro’s tent nog meer winst draaide.

We maken dan misschien wel een klein beetje misbruik van slordigheid van andere mensen, maar geven wel terug aan de mensheid! Of in ieder geval dat willen we zelf geloven.

Liefs!

Bocelli

 

Even een momentje of fame, het festival likete de instragamfoto!!!

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>