SQWQQQQQQQQQQQQQQQ

05-03-2019 17:17

Sinds afgelopen jaar doet Quenouille niet meer aan het vieren van sinterklaas en kerst in december maar aan het vieren van sinterklaas, kerst en oud en nieuw in februari. Daarom is vorig jaar de naam SQWQ (SinterQerstWeeQend) veranderd in SQSWQ (SinterQerstSylvesterWeeQend). Maar echt aanslaan deed het niet, want het blijft bij veel mensen toch wel SQWQ heten, zelfs bij de nieuwe Quenouillers. Ondanks dat de naam niet leek aan te slaan, deed het moment dat wel.

Daarom vond er op 9 februari weer een uittocht uit Enschede (en de rest van Nederland, maar ja dat valt niet zo op natuurlijk, ietsje minder geconcentreerd daar) plaats en ging heel Quenouille op weg naar de op twee na mooiste stad van Nederland, Utrecht (deze komt na Harderwijk en Enschede natuurlijk).

Op zaterdag, tijdens de activiteit en het eten, was het een drukte van jewelste met 44 wijfies in één ruimte. Er werd nagedacht over toekomstige cyQli, er werden nieuwe puzzelstukjes gemaakt en er werd vooral veel geQaQeld, heel veel geQaQeld. Maar het toppunt van de avond was toch wel de ‘Bouncing Boobie Bingo’. Het was eigenlijk gewoon bingo maar ik denk dat de foto’s wel een beeld kunnen geven van de extra dimensie die werd toegevoegd. 

Na het eten kwam het echte hoogtepunt, nog meer geklets in Tivoli, maar boven in Tivoli (een toepasselijke plaats voor een hoogtepunt) kon in het groot getwisterd worden! Na het twisteren, het swingen op de liedjes tot laat in de nacht was het feestje weer voorbij. De ochtend bestond uit brak een ontbijtje naar binnen werken en koffie drinken in de bar van het hostel. Waarna iedereen de trein weer opzocht en de overgeblevenen van de 44 wijfies de weg naar huis zochten.

Op naar ons volgende SQWQ in februari!!

Liefs,
Bocelli