VJWQ '19

05-10-2019 16:31

Afgelopen pinQsteren hebben wij een heus throwbaQ weeQend meegemaakt en geheel in stijl is hierbij een throwbaQ-post hierover!

Op vrijdagavond begon de gezelligheid met een slaapfeestje! Al die heQsjes bij elkaar aan het Qletsen en eten en allemaal met mooie nieuwe sloffen in hun assortiment. Als je wilde kon je je QledingQast ook nog uitbereiden, want de ruilmarQt was natuurlijQ van de partij. En als je zegt 'throwbaQ' en 'slaapfeestje' dan weet iedereen: we gaan ook QaQejes versieren! Slagroom, sprinQels en choQolade - alles kwam aan bod. Na het opblazen van de luchtbedden (wat bij de één wat soepeler ging dan bij de ander) en het uitzoeken van een goed plekje was iedereen klaar voor de nacht. Een beetje spannend was het wel, want wat gingen we morgen nou doen?

Zaterdags begonnen we met een ontbijtje in alle vroegte, want we moesten op tijd in Hengelo zijn voor…. Tromgeroffel…. onze mozaïeQ worQshop! Bijna 5 uur lang kregen we de tijd om een houten schaal om te toveren in ons eigen QunstwerQ. Het was even zwoegen, door- en samenwerken maar het is geluQt: iedereen heeft zijn eigen QunstwerQ afgeleverd.

Na een korte pauze ging de throwbaQ 's avonds vrolijk verder: patat eten van tafel, een heuze Qaraokeshow verzorgt voor en door Quenouille, ballonnetje trappen, het ledematen spel en genoeg throwbaQ hitjes om tot diep in de nacht onze oren te vullen. Zoals je begrijpt was er tegen de tijd dat iedereen in bed lag weinig van onze stem over.

En toen was het alweer zondag, de laatste dag. En naast al het plezier en herinneringen aan de feestjes van vroeger was het natuurlijk ook tijd om andere mensen ook zo'n fijn pinQsterweeQend te gunnen. Daarom hebben wij een ochtendwandeling gemaakt met mensen met een niet-aangeboren geestelijke beperking. Het weer werkte erg mee en met een leQQere temperatuur en mooi zonnetje (en de nodige uitdagingen met stoeprandjes) hebben we een fijne wandeling gemaaQt. En ondanks onze hese stemmen en vermoeide gezichten, was het het zeker waard.

Dus bedankt VJWQ Qommissie: het was een zeer geslaagd throwbaQ  weeQend!

Liefs, Qlowntje

 

P.S. Voor alle nieuwsgierigen: onze fijne throwbaQ QaraoQeshow playlist is natuurlijk te vinden op Spotify! De lijst heet: "VJWQ'19 QaraoQeshow"