Even voorstellen: TeamWerQ

15-01-2019 08:58

Hoi allemaal!

 

Het heeft iets langer mogen duren, maar er is weer een nieuwe lichting bij! En wat zijn we trots op wat we hebben gedaan. Wij hebben alles ervaren op een ietwat sprookjesachtige, surreële manier (“Het voelt echt als een ander leven dat we hebben!”). Voor de inauguratie kenden we elkaar nauwelijks, maar door samen dit avontuur aan te gaan zijn we een stuk dichter bij elkaar gekomen.

 

Eline’s dromerige, onschuldige positiviteit zorgde ervoor dat we altijd door wilden gaan. Met haar uitspraak “Eline kan alles!” gingen we elke uitdaging aan met veel motivatie en enthousiasme (“Gaat het een beetje?” “Ja heel goed!!”)! Die dromerigheid was ook terug te vinden in haar romantische idealen, wat haar haar bijnaam ‘Qupido’ heeft opgeleverd. Daniela’s meer nuchtere en perfectionistische aanpak zorgde ervoor dat we alles ook daadwerkelijk deden (“Okay, als jij gaat bellen dan ga ik dit uitschrijven.”). Maar ook bij Daniela was wat speelsheid te vinden, in de eigenwijze trekjes die ze heeft. Samen met haar grote liefde voor knoflook heeft ze de bijnaam ‘Qnofje’ gekregen. Door onze kwaliteiten te combineren, en onze zwaktes aan te vullen vormden we een perfect team. En daar vertrouwden we ook op.

 

Tijdens onze inauguratie visualiseerden we de obstakels die we tegenkwamen via een groot sprookjesbos waarin we leerden echte heksen te worden. Onderweg zijn er veel heksen en andere wezens op ons pad gekomen, die ons veel verschillende dingen hebben geleerd. Ondanks dat wij erg verschillend, bijna tegengesteld aan elkaar zijn, was dat een eigenschap die ons enorm heeft verbonden: creativiteit. We vonden het heerlijk om op een, misschien wel kinderlijke maar vooral vrije manier, weg te dromen in het sprookjesbos en telkens nieuwe verhalen te bedenken.

 

Toen we net klaar waren hebben we vooral werk ingehaald dat we hadden laten liggen. Want we zijn allebei nogal bezige bijtjes en hebben veel te veel dingen te doen, die we tijdens de inauguratie allemaal een beetje vergeten waren oeps! Nu, eindelijk weer een beetje bijgewerkt, kunnen we weer meer chillen, wegdromen en creatief bezig gaan. Hoewel Eline nog erg druk is met de aankomende tentamenweek…

Op naar de vele avonturen die Quenouille ons brengen zullen. Want stilzitten doen we zeker niet!!

 

Qnuffels van Qupido & Qnofje

Wat maaQt ons sterQ? TeamwerQ!