Even voorstellen: DisQussieQlub

16-06-2019 15:51

Hey allemaal!!

Er is weer een nieuwe lichting! Na heel wat gemoQ, disQussiëren en een flink portie doorzettingsvermogen is het ons dan toch eindelijk gelukt. We hebben zekerheid dat we bij jou mogen zijn (vannacht)!

Het begon allemaal een paar week geleden. Zoals de meeste van jullie misschien al wel weten begonnen we vol goede moed aan dit avontuur. Die zakte ons een dag later als snel schoen, maar nu, een hele tijd later, zijn we officieel van de titel lichtblauwen af en hebben we ons om laten dopen tot DQers. Wat is er in die tijd allemaal gebeurd? Wat hebben wij allemaal meegemaakt en hoe hebben wij alles aangepakt?

Als eerste zijn we gebombardeerd met opdrachten. Opdrachten waarvan wij zelf niet altijd het nut inzagen en die we dan ook niet altijd met even veel plezier deden, maar wees gerust achteraf zien wij overal het nut echt wel van in. We hebben onszelf, elkaar, en Quenouille beter leren kennen en daar zijn wij heel blij mee!

Vooral de waarde respect en eenheid door verscheidenheid zijn ons bij gebleven. Dit kwam namelijk ook terug in hoe wij als lichting met elkaar zijn omgegaan. Dit was ook wel nodig want verschillend zijn wij zeker.

Nienke de vastberaden leider met een eigen wil. Vooral de opdrachten die volgens haar geen doel hadden had ze moeite mee. Het woord nemen als ons al lichting wat gevraagd werd dan juist weer totaal niet en na een tijdje wist ze zelfs de beste verhalen op te hangen. Al was Florine daar net zo goed in.

Florine de felle fantast  met een eigen wil die al net zo vastberaden door ging, ook als het even wat lastiger ging. De Qreativiteit die uit dit geweldige wijf komt heeft ons als lichting ook zeker veel geholpen. Van een stel blauwe vingers is ze dan ook niet vies.

Soraya de stabiele factor van de drie. Een sterk wijf met een eigen wil. De praQtische die altijd alle spullen die je maar kon bedenken bij zich had, aangezien ze toch altijd twee tassen mee had. Van een notitieboekje tot snoep en drinken. Noem het maar op en ze had het mee. Daarnaast schreef ze met veel plezier allemaal verschillende teQsten wat ook nog wel eens goed van pas kwam.

Drie wijven dus met een eigen wil. Dat was zeker niet altijd even makkelijk en we diQusseerde er dan ook altijd flinQ op los, maar al snel hadden we een goede taakverdeling gevonden en wisten we elkaars talenten te gebruiken bij verschillende opdrachten. We deden dan wel niet alles samen, maar efficiënt was het wel.

Nu gaan we vooral heel erg genieten van de rust. Ookal hebben we stiekem nogsteeds heel veel te doen.

Lieve Quenouille we weten dat er heel veel wijven zijn. Allemaal zo anders en dat wij daar nou onderdeel van mogen zijn maakt ons blij. Deze liefde is voor altijd!

Groetjes,

De DisQussieQlub: QapitEIn, Quubje & PluQ

Een voor allen en allen voor Quenouille!