Even voorstellen: Wi-Fies!

18-06-2020 09:54

Hoi allemaal,

 

Daar zijn we dan, de kersverse lichting van Quenouille van juni 2020. Met een epische effici├źntie en een perfectionistische instelling hebben we de IQ overleefd en veel over onzelf en Quenouille ontdeQt. Zo gingen we vol vuur en energie aan de slag met de vele opdrachten en uitdagingen waarbij we niets uit de weg gingen. Met veel steun aan elkaar (zowell online als offline) zijn we er dan ook uit gekomen als volwaardige Quenouille leden. NatuurlijQ moet hier onze innerlijke Quenouiller naar buiten komen, dus als DraaQ en BliQsem gingen we het nieuwe blauwe hoofdstuQ van ons (studenten)leven in! 

 

DraaQ (Puck) studeert Creative Technology en zal de master System&Control gaan doen. Als ze ergens voor gaat, gaat ze er vol voor!

BliQsem (Babs) studeert aan het conservatorium om producer te worden en gaat na de zomer van 2021 naar LA voor een stage. MuzieQ zit in haar bloed en dat zie je overal in terug.

 

ElQaar leren Qennen via WiFi liet ons zien dat we allebie Qei gave wijfies zijn en dat laten we iedereen ook weten: super snel waren we verbonden en we waren Wi-Fies in een seconde!

 

Qlapper Qusjes van

DraaQ en BliQsem

 

"Quip-Lash!"