Onze missie: FitGirl just dance avond!

18-12-2019 14:25

Op woensdag 27 november was het zo ver. De dag waar veel Quenouillers op zaten te wachten, waarvoor belangrijke afspraQen werden afgezegd en waar al maanden voor werd getraind. We waren er Qlaar voor om helemaal uit ons daQ te gaan. Het was tijd voor de welbefaamde, beruchte, nooit eerder vertoonde FJDA(W)!

Ons doel van de avond? StraQQe billetjes, gespierde Qipfilets en Qlokjes onder een laagje isolatie! We zouden liters zweet produceren, en brede glimlachen tevoorschijn toveren. En dit allemaal met een paar simpele dingen: muzieQ, instruQtievideo’s, en een klein publieQje.

Alvorens te kunnen genieten van de FJDA(W), moesten we natuurlijk het F gedeelte wel honoreren. Dus hebben Qlowntje en Qnofje samen übergezonde proviand ingeslagen en geprepareerd, en hebben we er met z’n allen van kunnen genieten. Stap 1, Fitgirls worden, was voltooid. Nu de rest nog.

Het was tijd voor beweging! De woonkamer van ons QapitEIntje werd omgebouwd tot een heuse dansQamer, de controllers werden uitgedeeld en het Just Dancen kon beginnen! Onze Qondities waren (nog) niet zo goed, maar gelukkig waren er altijd wel wat mensen die wilden djensen. Van alles kwam voorbij: Skrillex, Ricky Martin, Katy Perry, Barry White, zelfs op “Beep Beep I’m A Sheep” werd nog gedanst! Stap 2, Just Dancen, was ook geluQt!

We hebben ons enorm vermaaQt, maar waren afgepeigerd toen de avond voorbij was. Dat is altijd een nadeel van fanatieQ zijn. Moe en voldaan fietsten we naar huis. De Fitgirls Just Dance Avond (Woe!) was succesvol, mooi, en zal zeQer wederQeren!

Maar nu eerst leQQer bijQomen (en genieten van ongezonde snaQs!).

Qnuffels,

 

Qnofje