Green Vibrations

30-05-2018 19:54

Door het jaar heen worden er aardig wat festivals en feesten of andere soortige evenementen georganiseerd op de campus. Helemaal in de maanden maart, april en mei blijven de tenten lang staan. Van de Bedrijvendagen naar de Batafeesten, naar koningsdag, naar bevrijdingsdag. Op deze evenementen waren dit jaar geen specifieke Quenouillers aanwezig maar dit veranderde op 10 mei.

Op 10 mei, Hemelvaartsdag, werd Green Vibrations georganiseerd. Dit relatief kleine festival heeft een band stage en drie andere stages waar muziek gedraaid wordt. Het groepje Quenouillers aanwezig begon redelijk vroeg bij de bandstage om de eerste band, ook gecheckt op het stukafest (lees maar even verder naar beneden als je daar meer over wilt weten), nog een keertje te zien. Tussen de bandjes door was het vooral genieten van de 330mL bier, de aerial silk, de travestieten (met soms hele goede make-up en soms hele slechte make-up) en het niet zo hele mooie weer.

Om het later nog slechtere weer te ontwijken hebben werd er een korte etensbreak gehouden en daarna weer terug gegaan om er achter te komen dat het ook bij de niet bandjes podia heel erg leuk was! Misschien omdat je nog een deel van de vereniging tegen komt, misschien omdat de DJ hele goede muziek draait, misschien omdat de wijn (en oké het blijft Quenouille dus ook de radler) gewoon heel erg lekker was of misschien omdat er heel veel muntjes op de grond werden gevonden….

Met een klein schuldgevoel werd de avond afgesloten met een portie Churro’s voor iedereen. Om het schuldgevoel een klein beetje te verminderen hebben we de overige muntjes ook maar weer uitgedeeld waardoor de Churro’s tent nog meer winst draaide.

We maken dan misschien wel een klein beetje misbruik van slordigheid van andere mensen, maar geven wel terug aan de mensheid! Of in ieder geval dat willen we zelf geloven.

Liefs!

Bocelli

 

Even een momentje of fame, het festival likete de instragamfoto!!!