StuQafest 2018

13-02-2018 23:06

Dit jaar zijn we weer met een paar Quenouillers naar StukaFest gegaan. De avond begon met een daghap bij de Ons. Wat leuk was is dat er tijdens het eigen opgetreden werd door 'Geld Wolven' en daar hadden wij ons niet voor ingeschreven, dus het was leuk om vier verschillende acts te kunnen zien die avond! Hoewel het eten wel erg lekker was hadden we toch allemaal nog een beetje honger na het avond eten dus zijn we nog even langs de AH gegaan om wat snacks te halen. 

Alleen als we samen mogen

Na dat we nog wat extra snacks hadden gehaald zijn we door gegaan naar het eerste optreden. We waren iets te vroeg, maar daardoor hadden we wel zitplaatsen op de bank en konden we nog van onze eigen snacks genieten. Al snel was de woonkamer gevuld en kon het eerste optreden beginnen. Het duo was een bijzondere combinatie. Met een verhalenverteller en een sing and song writer. Het paste heel goed bij elkaar. Het was heel leuk om te weten waar in de reis bepaalde liedjes waren geschreven, om het gevoel achter de liedjes beter te begrijpen. 

Commedy

Na het gezellige eerste optreden, zijn we snel door gegaan naar de volgende. Dat was een comedian die had gewerkt bij zondag met Lubach. Hij was wel okay, maar persoonlijk niet mijn style in humor. Maar wel fijn om te weten dat ik quinoa goed uitspreek. 

Lovers and Lions

Qua muziek hadden we blijkbaar iets met country, want ook hier hoorde we nieuwe country liedjes. Wat ik helemaal niet erg vond, vind country best een mooi genre. In tegenstelling tot de vorige muziekact waren deze mensen van plan om naar Nashville te gaan. Dus in tegenstelling tot 'Alleen als we samen mogen' vertelde zij meer een verhaal dat nog ging gebeuren. Zeker een leuke afsluiting van de avond. 

Qus, Yasmilla