HAIP: Qorporale Avond

05-10-2018 17:09

Jaarlijks aan het begin van het collegejaar is het bij AEGEE HAIP tijd! Elke dispuut draagt daar iets aan bij en wij als Quenouille natuurlijk ook. Dit jaar vonden we het weer tijd om een gouden oude uit de kast te halen en organiseerden we een heuse Qorporale avond.
En hoe ziet zo een avond er dan uit? Nou…

Natuurlijk zijn mensen aanwezig in een toepasselijk outfit: bij voorkeur nette schoentjes met als vrouw een flinke hak. Gladde haartjes, en als man met zichtbare krullen rondlopen is een tikkeltje dubieus. Als we full studentiQoos gaan is een Quenouille-stijl das ook niet helemaal toepasselijk dus een ChoQer is gewenst. Daarnaast is een studentenkamer over het algemeen niet de meest opgeruimde ruimte, lege pizzadozen, lege bierflesjes, kroonkurken, oude tijdschriften, een gebruikt(?) condoom, je vindt het overal.

Maar het draaide natuurlijk om de nieuwe Qennis die de wij aan de sjaars mee wilden geven. Zo werd er geleerd over panda- en tijgerpunten, de studeer geschiedenis van onze politieke kopstukken, toepasselijke liedjes, er werd geoefend met een condoom en met das strikken. Om het allemaal een beetje spannend te maken werd er een wedstrijd elementje aan toegevoegd en werden de leden in de Qroeg verdeeld in twee teams. Eén van de twee teams had een duidelijk voorsprong voor de aanvang van de laatste ronde. Om alles een beetje spannend te houden waren er met de laatste vragen vijf punten per vraag te verdienen en stond het in één keer gelijk. De uiteindelijke winnaar werd bepaald met behulp van een das strik wedstrijd en verdiende een heerlijke pitcher bier. Maar Quenouille zou Quenouille niet zijn als die pitcher bier niet compleet blauw was, wat een paar blauwgebeQte winnaars veroorzaakte.

Top avond!  

Liefs van Andrea