VJWQ 2016: 10-12 juni

19-06-2016 20:34

Jaaaa het was weer zo ver: VOORJAARSWEEQEND stond groot in mijn agenda. Quenouille zou Quenouille niet zijn als dit ‘traditionele’ weekendje aan het einde van het collegejaar er toch niet zo traditioneel aan toe ging. Want… in plaats van lang treinen, sjouwen met spullen en slapen in een vreemd bed, was dit jaar de bestemming: Enschede! Lekker weg in eigen stad.

Op vrijdagavond streken we neer in het huis van Marlijn, Aniek en Rosa om af te trappen met een groot tapas-vreetfestijn. Nadat ook de taart erin was gepropt was het tijd om straaljagers te drinken, bij te kletsen, spelletjes te doen en.. Magic Mike te kijken. Na dit avondje was iedereen flink moe.  Slapen op de grond van de woonkamer, de gang of de biosQoop was dan ook geen probleem.

Op zaterdag stond, na een luxueus ontbijt, een klimpartij op het programma. We vertrokken naar het Rutbeek om ons daar in klimtuigjes te hijsen. We slingerden en klommen door de bomen. De één ontpopte zich als aap (*Anke, Tineke, Fleur*), de ander als schreeuwende Tarzan (*Liza*). Duimpje kon met haar gehandicapte pinkie helaas niet de bomen in. Maar dankzij haar heb we nu de mooiste QieQjes van Qlimmend Quenouille.
Na dit sportieve gedeelte moest er uiteraard weer goed gegeten en gedronken worden. Op het programma stonden een barbecue en een bierproeverij bij de Vluchte (mjammm!). De biertjes waren een goede basis om in ons eigen Asterion het feestje voort te zetten met héééle goede muziek en nóg betere dansmoves.


Op zondag hebben we afgesloten met de meest decadente brakke lunch ooit: picknicken onder het genot van live het Orkest van het Oosten op de achtergrond. Thanks Kunst in het Volkspark!


Al met al was het een heerlijk en afwisselend weeQend! Dankjewel VJWQ-commissie!