SQWQ 2024, Who did it?

07-06-2024 12:22

JAaaaaahoor, het was weer tijd voor de zoveelste editie van het SQWQ! Eigenlijk zou deze al in november plaatsvinden maar om praQtische redenen die te maken hadden met het aQtiviteit werd het een 2024 editie. Maar volgens mij was de verplaatsing het meer dan waard! Met bijna 40 wijffies zijn we na een goedgevulde lunch vanuit Amersfoort voor een middagje naar Mexico gereisd om Dia de Los Muertos te vieren en een moord op te lossen. Alleen was er een twist aan deze moord. Drie van de vier personen die voor ons stonden leefden namelijk nog; slechts eentje was vermoord. Wie o wie? Dat ga ik nu natuurlijk niet verQlappen

Door een reeQs aan diverse puzzels en raadsels op te lossen en te Qommuniceren met deze vier mysterieuze mensen, wisten de meeste groepjes uiteindelijk bij het goede antwoord uit te komen! Team MELQ was het snelste (ik zweer, het is puur toeval dat ik daar in zat!!) maar alle groepjes hebben hard gestreden en gepuzzeld om tot de ontQnoping te komen!
 
Daarna zijn we leQQer met z’n allen uit eten gegaan bij La Scala om te genieten van een heerlijQ pizza- en pastabuffet! Enige dranQjes verder hebben een aantal Quenouillers zich nog in de QaraoQebar verderop gewaagd om luidQeels een paar Qnallers van ABBA, Marianne Rosenberg, en (mijn persoonlijke favoriet) Marco Schuitmaker te verQondigen. Het was weer een typische Quenouille dag, met out-of-the-box denken, uitdagingen uitgaan, veel vreten, en veel gezelligheid Op naar het volgende aQtiviteit!

Liefs, Qnofje & Tweline

Fun faQt: alle vier Eline’s waren voor het eerst Qompleet bij een Quenouille aQtiviteit! Dat moest ook vastgelegd worden natuurlijk Qwartet!