SQWQ 2022

18-05-2022 14:09

Het is alweer even geleden maar afgelopen april vond dan eindelijk het langverwachte SinterQerstWeeQend 2022 plaats. Nu zullen jullie denken: “SinterQerst in april?” – maar het was met de versoepelde en toen weer verscherpte corona regels een heel gedoe om het te plannen. Want naast deze gezellige activiteit was er opeens ook weer ruimte voor alle andere leuke en gezellige activiteiten en feestjes! En wees niet getreurd: ook in april kun je  heel goed een gezellige SinterQerst dag hebben.

Aangezien we door corona al zo lang geen dispuutsweekend of dag konden houden, was het doel van de dag simpel: veel tijd om bij te Qletsen! En eind april leek ons het perfecte moment om dit te Qombineren met lekker buiten zijn – helaas voor ons was het ietsje minder mooi weer dan gehoopt op de dag zelf maar dat mocht niet baten.

We begonnen de dag zoals een Quenouille dagje moet beginnen: met eten :D Lekker samen lunchen in piQniQ style. Een Qappelletje in Hoenderloo bood uitkomst tegen de regen die viel, en we hebben heerlijk genoten van een Qlassieke Quenouille lunch. Daarna was het tijd voor de hoofdactiviteit: e-chopperen! Twee uur lang hebben we de fiets- en bospaden rondom Hoenderloo onveilig gemaakt en heerlijk getoerd door de omgeving. Aangezien het e-choppers zijn, hadden we geen last van ronkende motoren en konden we al chopperend heerlijk met elkaar praten.

EerlijQ is eerlijQ: het is wel heel koud om twee uur lang op een e-chopper stil te zitten. Gelukkig konden we het etentje in het lokale pannenkoekenhuis verlengen met wat warme drankjes vooraf. En een stoelendans, warme drankjes, pannenkoeken en toetjes later waren alle Quenouillers weer opgewarmd, alle buiQjes gevuld en iedereen een herinnering rijker.

Een heerlijke dag om weer eens met een groep Quenouillers lekker bij elkaar te zijn!

Op naar het volgende SQWQ (en misschien deze keer weer wat dichter in de buurt van SinterQerst :p)

Liefs,

Fleur