Qozy Qerstdiner

22-12-2022 11:22

Op een donQere en Qoude avond kwamen een stel heQsen samen om enge brouwsels en magische maaltijden te maken. Het was namelijQ tijd voor een gezellig en Qozy Quenouille Qerstdiner! Met het thema: raar met je haar, kwam iedereen met Qnots geQQe bousels op hun Qop aan bij Mai thuis. De woonQamer was omgebouwd tot een heuse eetzaal, met genoeg pleQ voor aQtief en zelfs wat Anciens! 

De avond bestond uit verschillende gangen aan heerlijQ eten en willeQeurige speeches van de QoQs. Om te beginnen met het voorgerecht: een gevuld (blauw!) eitje. 

Dit mooi geQleurde eitje werd gevolgd door veel geQQigheid. Er werden nog haren ingevlochten en er werden shotjes genomen omdat de Qerstboom zo mooi was. 

Nou waren de hongerige heQsjes nog niet Qlaar met eten dus deze gang werd gevolgd door nog een paar heerlijQe gerechten. We waren tot elf uur nog bezig met smiQQelen!

Nadat we alle super leQQere Qreaties van iedereen hadden opgegeten begonnen we met een QnotsgeQQe fotoshoot om deze avond niet te vergeten! En heel eerlijQ is de avond daarna ooQ een beetje wazig geworden... Dat is misschien ook wel te zien aan de foto's ;) 

Op nog veel Qnots geQQe Qerstdiners!!

Quiné!