Q-Mamadag

09-11-2015 18:08

Hallo iedereen!

Laatst was de Quenouille Mamadag en wat een top dag was het! We begonnen om 12:00 met een heerlijke picknick in het zonnetje met veeeeeeeeeeeel te veel heerlijk eten bij het huisje van Rosa, Marlijn en Aniek.  Aniek was speciaal voor deze dag uit Gent gekomen :) en Nena had geen moeder meegenomen maar was er toch gezellig bij. Elke mama had iets meegenomen uit de kindertijd van haar  Quenouiller. Wij mochten als groep gaan raden welk(e) voorwerp(en) bij welke Quenouiller hoorde(n). Van de 10 Quenouillers hadden we 7 voorwerpen de eerste keer goed! Na de tweede keer hadden we alles geraden. Wat kennen we elkaar toch goed, hè!

Na het spel hebben we heel snel en efficiënt opgeruimd (vrouwen zijn daar gewoon heel goed in) en na een veel te lange plaspauze (vrouwen zijn ook daar heel goed in) gingen we met de auto op weg naar de tandems. Eenmaal met de tandems was het nog een heel gedoe om al die knooppunten te vinden (vrouwen zijn daar weer minder goed in)!! Het maakte allemaal uiteindelijk helemaal niets uit, want het was heerlijk weer en de omgeving was natuurlijk prachtig. De mooiste foto’s werden gemaakt, zoals deze:

Tijdens de zware tocht zijn we ook nog ergens gestopt voor een bakkie koffie en een stukkie taart. De geïnteresseerde moeders wisten nog niet helemaal wie nou wie was en wie welke studie en activiteiten deed, dus dat werd uiteraard groots besproken. Daarnaast hebben we nog een paar leuke foto’s gemaakt:

Je kunt wel zien dat het leuk was, toch?! Na het fietsen hadden we allemaal een houten kont, maar gelukkig gingen we weer lekker eten. Deze keer een drie-gangen diner bij De Fusting in Enschede! Hierna ging iedereen voldaan en blij naar huis.  
 
Super bedanQt voor deze leuQe dag! Het was voor Andrea, en waarschijnlijk ook voor de andere moeders, geweldig de dames en hun moeders te leren kennen en nu te weten welk gezicht bij welke naam hoort. Uit alles blijkt dat de Quenouilers het goed hebben met elkaar, en dat is voor een moeder erg mooi om te zien.
 
Groetjes van Eveline en mama Andrea