Q date met Pandemonium

30-01-2016 12:33
Richard had met zijn dispuut een borrel met Quenouille. Van te voren had hij er helemaal geen zin in en dat verkondigde hij tegen iedereen die het niet horen wilde. Zijn dispuut kan immers met veel leukere clubjes borrelen dan met die rare heksen die hun benen niet scheren in de winter.
Eenmaal daar voelde Richard zich met zijn gevorderde leeftijd het dominante mannetje, het eerste wat hij riep toen hij binnen kwam was: 'Is het eten al klaar? Ik wil een tijd horen wanneer het eten klaar is.' 
 
Marlijn kwam naast hem zitten: een vriendelijke vrouw met wie je een prima gesprek kunt voeren, als je daar interesse in hebt. Richard vroeg al snel of Eveline nog kwam, zo ja hoe laat en of ze lang zou blijven.
Afijn, Marlijn ging ergens anders zitten.
 
Richard had 9 liter straaljager geregeld in de hoop dat de vrouwen in ieder geval een beetje aangeschoten zouden worden. 
Laura en Nena kwamen binnen en Richard vroeg: 'willen jullie een glaasje hiervan?', doelend op de cocktail. 'Heb je misschien ook thee?', reageerde Laura. 'Oeh ja thee, lekker!', zei Nena. Richard schonk maar een extra vol glas voor zichzelf in.
 
Daar liep ze dan binnen. Met elegante stappen, die wat weg hadden van de victorias secret catwalk loopjes, maar dan gelopen door een vijftienjarige. Anette Joore. Richard smolt en struikelde over zijn woorden bij het voorstellen.
'Vind je douchen ook zo stom?' vraagt Richard aan juffrouw Joore. Twee uur later zegt Joore dat ze het wel weer mooi vindt en stapt op. Richard schenkt zijn glas nog bij en brabbelt nog wat in zichzelf terwijl hij in zijn stoel onderuit zakt. 'Ze wil me...'