MaaQ Qennis met: BolleQes

01-07-2022 22:22

Daar zijn ze dan de wijven die nu niet meer de QUT wijven zijn voor jullie en iedereen op de wereld. Bij deze willen we jullie voorstellen aan de gegadigde en oh zo bijzondere BOLLEQES. Nu mag je je afvragen, ja leuQ maar dat is echt iets waar we niQs aan hebben.

Geen zorgen, we zullen ons verder voorstellen:

 

Zie je de overeenQomsten al? Zo niet dan hopen we toch dat je wel al onze bijzondere en uitgebreide updates hebt gelezen tijdens onze IQ, I mean je moet toch wel weten wat er gedurende onze avonturen gebeurde. Nog steeds niet, was je geen waQQerligger? Wij waren de gene die levensbelangrijke objecten verloren en toch ooQ weer terug wonnen. Degene die op zijn tijd Kadmos belachelijQ maaQte en nooit met hangende pootjes terug Qropen.

Laat ons je een handje helpen, we begrijpen ooQ dat 7 Wijfies een hele gebeurtenis is, maar geen zorgen wij 4 zijn zeQer maQQelijQ te herrineren. QijQ naar die wangen en die tieten! JA, bolle wangen en bolle tieten voor de win.

 

We hebben heel wat meegemaaQt tijdens onze IQ, maar dat is pas het begin van ons feestje en ons avontuur voor nu. GeluQQig waren we allemaal ons eigen mensje, we waren ooQ veel te veel samen en geluQQig waren we het meestal eens, I mean een goede discussie gaan we niet uit de weg. Maar tegenover Kadmos of Quenouille tijdens de IQ waren we zeQer een front. We hadden een grote mond, waardoor we ons zelf meer werQ gaven, maar we hadden zeQer ooQ een heleboel lol en wisten waarvoor we het deden. En natuurlijQ hebben we ook genoten van de droge pannenQoeQen!!

 

We zijn enorm exited en ready om met alle Q-sterren te feesten, zuipen en uit te braQQen en een enorm sterQ front the vormen. Want ja, we zijn een eenheid in onze eigen diversiteit en dat is precies zoals wij zijn en waren als lichting.

Grijp je dolfijntje en laten we toosten op onze trotse tieten en wangen, want net als je oma, willen we er allemaal wel eens in Qnijpen ;)

 

Plena Sinu Plena Genis!

 

Brechtje, Sam, Meike en Anya

(Qraaltje, EpieQ, QronQel en Dada)