Even voorstellen: Lichting 2017!!

05-07-2017 14:51

Hoi iedereen,

Zoals jullie misschien al hebben vernomen, is Quenouille sinds een paar weken een nieuwe lichting rijker. En daar zijn wij, de nieuwe lichting, heel trots op. Bestaande uit twee wijven, is onze lichting een prachtige geworden.

We zijn door onze inauguratie heen gekomen door super recht door zee, geen bullshit, eerlijk tegen elkaar te zijn, vanaf moment 1. Ondanks dat we elkaar nog niet kenden voor onze Quenouille tijd, werkte dit wonderen. Om elkaar af en toe even wat moed in te spreken hielden we ons vast aan een tijger, als metafoor.

Samen kunnen we erg goed stressen, maar we hebben ook onze eigen Qrachten. Yasmilla met name is een echte doorzetter, een bijzonder sterQ wijf, vandaar ook de naam Qitty. Ze staat voor je klaar zonder een oordeel over je te vellen. Lara is een zeer nieuwsgierig iemand, die altijd bij zichzelf blijft en gelooft in wat ze doet. Hierdoor is zij aan de bijnaam QoQo gekomen.

 

 

Rust, Rechtvaardigheid, Ratio staan bij ons hoog in het vaandel. Het zijn waarden die wij na streven en samen met Quenouille gaat dat ons zeker lukken.

Veel Qusjes en Qnuffels,

QoQo en Qitty