Lang zal ze leven!

06-05-2015 17:42

“En samen is het altijd feest..!”, dus ook afgelopen vrijdag 1 mei.. Toen was er zelfs nog een extra reden voor een feestje, omdat Quenouille toen precies 15 jaar geleden als AEGEE-dispuut werd erkend! Dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt blijven, dus de nodige voorbereidingen werden getroffen: uitnodigingen werden verstuurd (een subtiele “Wil je ook op mijn feestje komen?” vonden we helemaal in het thema passen van de geplande poolparty in Asterion die avond), blauwe taarten werden gemaakt (jaja, BLAUW :D) en party-outfits werden gescoord.

Op donderdagavond stonden we met z’n allen met onze feestmutsen, toeters en hawaiikettingen in Asterion te shinen. Om middernacht hield onze BijenQoningin Marlijn een mooie enthousiaste toespraak, waarna de vereniging “Lang zal ze leven” begon te zingen. Toen was het tijd om de taarten aan te snijden, wat natuurlijk heel soepel verliep. Zelfs zo soepel dat er eentje op de grond viel… Maarja, gelukkig hadden we er niet voor niks 4 gemaakt :P Dat was het begin van een mooi feestje!

Dat feestje ging zelfs op vrijdagavond nog door, toen Pandemonium ervan uitgegaan was dat ons feest die avond pas was. En zodoende was er “een groep Pandemonen die zin hebben in een feestje en een cadeau voor Quenouille” en natuurlijk Quenouillers die altijd bereid zijn om mee te feesten! Benieuwd naar het cadeau?? Het heeft iets te maken met "geen relaties tussen P en aQtief", "noten kraken" en "voor degene die het langst een relatie heeft"...

Al met al was het een speciale dag om niet te vergeten. Op naar de volgende 15 jaar!