Kick-In

15-09-2015 20:23

Hoi!

Ik ben Karen en sinds twee weken ben ik een eerstejaars psychologie student. Tijdens de Kick-In zat ik in een doegroep van AEGEE bij Quenouille,  vandaar dat ik dit nu schrijf :) Ik vond de Kick-In echt superleuk!  We hebben elke dag awesome dingen gedaan. De eerste dag was vooral veel wachten, maar op de tweede dag begon het "echt".  Die dag was het sportdag.  We hebben verschillende soorten sporten gedaan, bijvoorbeeld als een stelletje idioten rondrennen in een survival apenkooi. Die avond zijn we naar de poolparty (KOUD,  maar leuk) en de schuimparty (supertof) geweest.

Op vrijdag,  de cultuurdag hebben we onder andere gebreakdancet. Die middag was de bestorming van de bastille,  waarbij we door de modder kropen en er naar ons geschreeuwd werd door militairen. Dat was toch heel leuk om te doen. Die avond was er nog een feest in Hengelo. Zaterdag zijn we onder andere naar het Fact Forum geweest,  wat heel interessant was. We hebben toen ook nog een pubquiz gedaan. 's Avonds gingen we eerst poolen,  daarna hebben we in het een café aan een rad gedraaid wat bepaalde wat je moest drinken, en daarna was er nog een feest in de Pakkerij.

Zondag was een soort rustdag. Nadat we hadden gebruncht in het volkspark,  gingen we naar een meer toe en daarna hebben we nog pizza gegeten.
Maandag en dinsdag waren we op kamp, en woensdag kwamen we weer terug.
Die avond was eerst het concert op de oude markt en daarna de cocktailparty bij AEGEE.

Donderdag was alweer de laatste dag van de Kick-In! We begonnen met een lunch in het volkspark,  en daarna was het Student Life Festival. Dat was leuk,  maar het was wel jammer dat het regende. Die avond hebben we pizza gegeten bij Euros, en om twaalf uur was de eindshow in de tent.
En we hebben zoveel meer gedaan dan hier is opgenoemd,  maar het is gewoon onmogelijk om de activiteiten van negen awesome dagen helemaal op te schrijven. De Kick-In was echt heel erg leuk!
Bedankt voor deze onvergetelijke negen dagen!
Groetjes,  Karen