JubelweeQend QraQau: dag 1

12-08-2015 21:33

QraQau - dag 1 van vier fantastische dagen

Out of office aan, schrijfblok in mijn kluisje, bureau clean desk: tijd om te ontspannen en genieten van een heel weeQend Quenouille in de prachtige stad QraQau. Van een bezoek aan de stad twee jaar daarvoor had ik nog goede herinneringen. Een overzichtelijke stad met leuke terrasjes, goedkoop bier en lekker eten.

Sjonge jonge de vliegreis was er wel weer eentje op z'n Quenouilles. Niet voor niks het dispuut dat erom bekend staat Qreatieve oplossingen te verzinnen om geld te besparen. Waarom meer betalen als het goedkoper kan? Misschien omdat je dan niet op een onmogelijke tijd in Brussel in het vliegtuig hoeft te stappen...;-) desalniettemin een prima reis en bijkomend voordeel, om half 12 hadden we de koffers al gedropt en de eerste halve liter al voor onze neus staan. Quiné!

Gedurende de dag druppelden er nog meer groepjes binnen - zij hadden drie tientjes meer betaald voor nachtrust, suf...haha...naja...boer met kiespijn ;-) tijdens het diner die avond - met blauwe servetten en al, chapeau! - werd er driftig op los gekwebbeld. In Enschede sprak je elkaar elke week en was er altijd genoeg stof, laat staan wanneer je elkaar nog maar een paar keer per jaar ziet! HeerlijQ, een goed begin van een lekker weekend.

Qus, Marike