Het grote Q feest

07-12-2016 18:48

Zaterdagavond 22 november zat heel Amersfoort vol met hotelreserveringen van Quenouillers en aanhang. Want… Quenouille gaf een groot feest! Er was een hippe strandtent afgehuurd (huh? Strand in Amersfoort? Ja!) en een dj draaide lekkere plaatjes. De Qadmos-aanhang behing zich speciaal met prachtige -groene- Q-dassen en de zaal was versierd met Quenouillige schilderijtjes. Maar ho stop: waarom eigenlijk een feest? Ter ere van wat dan? Is het jullie lustrum? Nee pas volgend jaar. Jullie Dies? Ook niet. Gewoon omdat het kan en we er zin in hebben! Want zo gaat dat bij ons mooie Qlubje.

Al weken vooraf ontvingen enkele Quenouillers post. En niet zomaar post: een Qettingbrief met daarin een uitnodiging voor het feest. De opdracht was om de uitnodiging in te vullen en door te sturen naar iedereen uit jouw ‘Qetting-Qlub’ en als hij langs iedereen was geweest weer terug te sturen met de organisatie: Renske Beenker en Judith! De eerste en/of origineelste Qetting-Qlub won op de avond zelf een VIQ-arrangement. Qool!

De avond zelf ging in een roes voorbij. Bijkletsen, Quizzen, drinken en dansen. ‘Hééééééérlijk!’ zoals Aniek dat zou zeggen. En mijn persoonlijke hoogtepunt: met álle wijven meeblèren op ons mooie Quenouille-lied. Quiné!

Renske en Judith, superbedanQt voor het organiseren van deze topavond!