DisputenaQtiviteit 2018

27-01-2018 10:52

Daar was ie weer! Een van de meest gezellige avonden van het jaar, de Disputenactiviteit. Hier komen veel van de eerstejaars van AEGEE langs alle zes disputen om de disputen en de leden beter te leren kennen. En net zoals elk jaar was het weer een groot feest! 

We begonnen met de daghap bij ONS en gelukkig is er altijd nog ruimte in de toetjesmaag voor brownies of cheesecake. Helemaal vol en helemaal blij verplaatsten we ons zelf ‘naar huis’, aan de bar bij Jean in de Friends. Mooi op tijd om half 9 kwam het eerste groepje langs en na een gesprekje, een biertje en een praatje was onze korte maar intensieve tijd alweer klaar. Even weer kalm en toen kwam het volgende groepje al. Elk groepje begon met het leegdrinken van onze, nog net niet nieuwe, traditie het zo snel mogelijk leegdrinken van een emmertje. Dit jaar is de wedstrijd door geen enkel groepje gewonnen; ze zaten bijna allemaal op ongeveer 8 seconden.

Als het emmertje leeg was, was het nog niet klaar. Want Quenouille zou Quenouille niet zijn als er niet nog wat blauws op de borrel zou zijn. Iedereens biertje, of ander drankje, werd blauw gemaakt. Daar ga je zo lekker groen van poepen! Op dit tempo en als je het gezellig hebt, gaat de tijd snel en voordat we het wisten, vonden we ons zelf al in Asterion. Waar we met alle andere AEGEE-disputen een lekker dansje konden wagen. Wij hadden het heel gezellig en hopelijk ook iedereen die we mochten verwelkomen op onze borrel!

Qusjes Bocelli & WolQje