Date met Incognito

16-08-2015 21:27

Waarde Wijven,

Ondanks de uitstekende relatie tussen onze disputen heeft het lang geduurd om die verder uit te diepen. Waar Sabine en Van Walree lang geleden al eens getracht hebben om een date te regelen, is het nu wel gelukt.

Door middel van een hele lieve Valentijnskaart van Quenouille werden wij gevraagd om een afspraakje en met een volmondig ja (inclusief rozen) van onze kant, werd de liefde bezegeld.

Nadat Marlijn en ondergetekende een goede pre-date hadden gehad, wisten wij het al snel: pizza en keghelen zijn de katalysatoren voor een avond uitstekend vermaeck.

Na verwelkomd te zijn in het zeer nieuwe en deghelijke burgerhuis van Eline werd er pijnlijk geconstateerd dat de jongst aanwezige ook alweer 4e jaars was, gelukkig mocht dat de pret niet drukken en na heerlijk gegeten te hebben en nog een ijsje bij Van der Poel was het eindelijk zover…Keghelen! De activiteit waar de AQtieven zo benieuwd naar waren!

Aangekomen bij het Kegelhoes sloten ook de wat jongere AQtieven en Incognitianen aan, de opwarming kon beginnen. Waar de Incognitianen al snel hun schouders en armen losdraaiden, waren de AQtieven vooral onder de indruk van de smalle baan en de ‘zware’ ballen. Toen ook de eerste AQtieven een gooi probeerden te doen bleek dat al snel moeilijker gezegd dan gedaan…maar goed, wie niet waagt, wie niet wint.

Voor de integratie werden er twee gecombineerde teams gemaakt die de strijd met elkaar aangingen. Na een rustig begin vlogen de ballen over de baan en werden er vele Keghels geraakt. Ondanks tentamens en andere verplichtingen werd er daarnaast ook goed gedronken en gegeten, ook de innerlijke mens moet goed verzorgd worden!

Wie er uiteindelijk gewonnen heeft…niemand die het weet, maar wat ons betreft het belangrijkste…de vlam is dik aan!

Nonsuné,

Heer Geurts

Praeses