CyQlus SeQs: avond 2

21-02-2016 14:54
De tweede CyQlus-avond over SeQs vindt plaats op een donderdagavond in Asterion. De eerste mensen druppelen langzaam de kroeg in, benieuwd naar wat vanavond zal brengen. Hier en daar wordt de vorige CyQlus-avond met Lisa Staal nog besproken. Ze heeft in ieder geval een goede discussie over seQs op gang gebracht. En dat komt goed uit, want deze tweede avond is gevuld met een interactief programma!
De deelnemers worden verzocht om zich te verdelen in een mannenkamp en vrouwenkamp. Een ultieme quiz-battle zal uitwijzen welk geslacht het meeste weet over bedsport. Verschillende vragen komen langs, van orgasmes bij buikspieroefeningen tot oma-seks… Het is een spannende strijd, maar uiteindelijk weten de vrouwen de meeste vragen goed te beantwoorden. Na een welverdiende prijs (lekkere drankjes) en een pauze om bij te praten, begint het tweede deel van de avond. De deelnemers worden in groepjes van 4 personen verdeeld waarbij ze verschillende stellingen, quotes en/of filmpjes bespreken. Is een vrouw een slet als ze met meerdere mannen seks heeft? En is het uitstellen van seks een probleem? 
 
Iedereen bedankt voor jullie actieve deelname, wij vonden het een toffe en leerzame avond! Mochten jullie nog een keer willen napraten over de mysterieuze wereld van seks, dan kunnen we jullie nu (hopelijk) van alles vertellen :-)